Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki nem mondja el komoly kapcsolatban sem, amire nem büszke (Pl. Egy éjszakás)? (Főleg lányoktól kérdezném)
Van. Volt. Az exfeleségem. Nem volt kicsit sem bűntudata, ilyen már csak kevés nőnek van. 20 év után 2 gyerekkel tettem ki emiatt az "utcára".
Az a kisebbik baj volt, hogy ribi volt fiatalon. De 20 évig letagadta, pedig többször is kérdeztem tőle. Ennyit az őszinteségről, és a bizalomról. Ezzel bebizonyította, hogy hazug, és megbízhatatlan. Egyszerűen megundorodtam tőle. Persze őszerinte én vagyok a hibás.
Ha őszintén elmondta volna, az első pár hónapban valamikor, akkor sem dobtam volna ki. És még most is együtt lehetnénk.
Persze leszólnak, amikor azt javaslom a nőknek, hogy ne tagadják meg a saját múltjukat, de ez már az ő döntésük, csak sajnos súlyosak lehetnek a következményeik, akár a leendő gyerekeikre nézve is. De ilyenkor ez még senkit sem érdekel, sőt.
Bocs, hogy férfiként írtam, tudom, nem tőlem kérdezted, de nem árt, ha tudsz róla, hogy ez még veled is megtörténhet...
#4 De akkor tudjon úgy hazudni, hogy tényleg soha ne derüljön ki!
Csak az a baj, hogy ez nem sikerülhet... (Ha a férfi, tudni akar róla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!