Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apák szokták mondani a...

Az apák szokták mondani a gyerekeiknek hogy büsze vagyok rád?

Figyelt kérdés
Szokták ezt mondani az apák a gyerekeiknek, ha valami nagy dolgot érnek el, vagy csak a hollywoodi filmekben van ilyen tipikus drámai jelenet?

2022. okt. 14. 21:51
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
58 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy egészséges szülő-gyermek viszonynál igen.
2022. okt. 14. 21:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A normális apa igen.
2022. okt. 14. 22:02
 3/19 anonim ***** válasza:
98%
Ja, egy normalis mondja, de pl. az en szuleim elvaltak, mert apa alkoholista volt (es van, ha meg el egyaltalan). Szoval egy olyan apatol nem igazan varhat semmit az ember.
2022. okt. 14. 22:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém nem mivel sosem voltam olyan mint ő. Mert én nem akartam egy idegbeteg, parancsolgató, nagyképű, lenéző ember lenni. Válás után is csak azt tudtam hallgatni, hogy mekkora semmirekellő vagyok, és miért nem felelek meg neki.
2022. okt. 14. 22:20
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem apum többször elmondta, hogy mennyire büszke rám, és örül, hogy én vagyok a lánya,és hogy nagyon szeret. Anyum ő soha. Tudom, hogy szeret,meg biztos büszke is rám, de soha nem mondta, mindig azt éreztette/érezteti hogy jobb is lehetnék.
2022. okt. 14. 22:27
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Apa vagyok és örülök, hogy mondhatom fiamnak-lányomnak és most már az unokáimnak. És olyankor (meg máskor is) tényleg büszke vagyok rájuk.

Megsúgom, legutóbb a menyemre voltam halál büszke!

Jól sikerült családom van hála Istennek!:)

2022. okt. 14. 23:17
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
nem, tőlem csak simán elvárták a tökéletességet
2022. okt. 14. 23:22
 8/19 anonim ***** válasza:
91%
nekem a szalagavato előtt annyit mondott, hogy azthiszed, hogy ez valami ez semmi szar vagy, nemersz el semmit, ugyhogy mas normalis apa biztos az enyem nem, pokolra kivanom a hulyet
2022. okt. 15. 00:08
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Velem azt közölte, hogy bánja, amiért lány lettem. Köszi...
2022. okt. 15. 07:32
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk a gyerek apja kb sosem volt képben, így ő nem, ellenben q férjem, aki 8 éves kora óta neveli a lányomat, igencsak sűrűn mondja neki. Sőt, azt is, hogy büszke lehet magára.
2022. okt. 15. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!