Az apák szokták mondani a gyerekeiknek hogy büsze vagyok rád?
Figyelt kérdés
Szokták ezt mondani az apák a gyerekeiknek, ha valami nagy dolgot érnek el, vagy csak a hollywoodi filmekben van ilyen tipikus drámai jelenet?2022. okt. 14. 21:51
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
58 szavazat
1/19 anonim válasza:
Egy egészséges szülő-gyermek viszonynál igen.
3/19 anonim válasza:
Ja, egy normalis mondja, de pl. az en szuleim elvaltak, mert apa alkoholista volt (es van, ha meg el egyaltalan). Szoval egy olyan apatol nem igazan varhat semmit az ember.
4/19 anonim válasza:
Az enyém nem mivel sosem voltam olyan mint ő. Mert én nem akartam egy idegbeteg, parancsolgató, nagyképű, lenéző ember lenni. Válás után is csak azt tudtam hallgatni, hogy mekkora semmirekellő vagyok, és miért nem felelek meg neki.
5/19 anonim válasza:
Nekem apum többször elmondta, hogy mennyire büszke rám, és örül, hogy én vagyok a lánya,és hogy nagyon szeret. Anyum ő soha. Tudom, hogy szeret,meg biztos büszke is rám, de soha nem mondta, mindig azt éreztette/érezteti hogy jobb is lehetnék.
6/19 anonim válasza:
Apa vagyok és örülök, hogy mondhatom fiamnak-lányomnak és most már az unokáimnak. És olyankor (meg máskor is) tényleg büszke vagyok rájuk.
Megsúgom, legutóbb a menyemre voltam halál büszke!
Jól sikerült családom van hála Istennek!:)
7/19 anonim válasza:
nem, tőlem csak simán elvárták a tökéletességet
8/19 anonim válasza:
nekem a szalagavato előtt annyit mondott, hogy azthiszed, hogy ez valami ez semmi szar vagy, nemersz el semmit, ugyhogy mas normalis apa biztos az enyem nem, pokolra kivanom a hulyet
9/19 anonim válasza:
Velem azt közölte, hogy bánja, amiért lány lettem. Köszi...
10/19 anonim válasza:
Hát nálunk a gyerek apja kb sosem volt képben, így ő nem, ellenben q férjem, aki 8 éves kora óta neveli a lányomat, igencsak sűrűn mondja neki. Sőt, azt is, hogy büszke lehet magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!