Az apák szokták mondani a gyerekeiknek hogy büsze vagyok rád?
Figyelt kérdés
Szokták ezt mondani az apák a gyerekeiknek, ha valami nagy dolgot érnek el, vagy csak a hollywoodi filmekben van ilyen tipikus drámai jelenet?2022. okt. 14. 21:51
11/19 anonim válasza:
"Gyerek" vagyok - soha nem mondott ilyet
12/19 anonim válasza:
Mi mind a ketten mondjuk a gyereknek ha olyan dolgot csinal, ami tiszteletre melto (6 eves).
14/19 anonim válasza:
Habitustól függ. Nagyon jó apám van, de szerintem soha nem mondta. Olyat pl igen, hogy ügyes vagyok. De így szó szerint ezt nem. Ettől még tudom hogy az, csak nem szokott manírosan fogalmazni.
15/19 NTBS válasza:
Ha lesz gyermekem fogom mondani.
16/19 Psycho válasza:
Van, aki mondja. Irigylem azokat, akiknek ilyen apjuk van.
Viszont sajnos szerintem sokkal több van, aki nem mondja.
18/19 anonim válasza:
Egyik szülőmtől se hallottam soha, max ha kifelé tették-vették a szépet. De szerintem még akkor sem.
19/19 anonim válasza:
Biztos van ilyen apa, de nem tudok saját tapasztalatra hagyatkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!