Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átlagosság + szegénység +...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagosság + szegénység + bénaság = magányos élet?

Figyelt kérdés

Így néz ki a képlet minden esetben, vagy lehet kivétel?

Mielőtt torkot harapnátok, tőlem telhetőt megtettem, kihoztam magamból.

2013. jún. 21. 20:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne természetes, és miért ne lenne rendjén. Ne akard már bebizonyíttatni velünk, hogy nem vagy normális. Mi baj lenne veled? :D
2013. jún. 21. 21:16
 12/18 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Az a nem természetes, hogy ezt te így fogod fel. Ezzel többet ártasz magadnak, mint gondolod.

Ha ez megnyugtat én 20 éves koromig voltam így, aztán egy véletlen folytán megismertem az akkori barátnőmet. Ha akkor nem vagyok ott, akkor lehet, hogy csak 3-4 évvel későbbi időontra datálhatnám ezt. Bizonyítani akarsz valakinek? A haveroknak? Mert én kb. pont leszartam őket, egy idő után rájöttek, hogy a barátnő témával nem tudnak megfogni.

A múlt héten találkoztam egy volt középsulis osztálytásammal, aki váltig állította, úgy volt, hogy neki nem nagyon lesz barátnője, félénk, csendes, nem egy Adonisz srác volt. Erre 25 évesen találkozott a barátnőjével, aki nagyon, de nagyon csinos, és vidám teremtés, és nagyon jól el vannak egymással. Meg nem mondtam volna, hogy végül ilyen lányt szed össze. De látod, ő is megtalálta a hozzá valót, rádásul 25 évesen.

Te még nem futottál össze a hozzád valóval, de ettől nem kell mindjárt a kardodba dőlni. Az önsajnálatból meg elég már. Napi min. 15 ilyen kérdés van lassan a gyakorin.

2013. jún. 21. 21:18
 13/18 A kérdező kommentje:
Nincsenek haverjaim és legfeljebb csak magamnak szeretnék bizonyítani. Rosszul érzem magam egyedül, jó lenne szeretni és szeretve lenni. Nem mindegy, hogy kibe, ne értsétek félre, ennyire nem vagyok elkeseredett. Más 15 éves korában megtapasztalja, pedig a bilibe lóg a keze, én meg teszek is érte és csak a visszautasítást és átrázást kapom.
2013. jún. 21. 21:26
 14/18 anonim ***** válasza:

Átlagosság + szegénység + bénaság = magányos élet

Átlagosság + szegénység + talpraesettség = szuper élet

2013. jún. 21. 22:06
 15/18 A kérdező kommentje:
És hogy kell talpraesni? Eddig csak pofára sikeredett.
2013. jún. 21. 22:27
 16/18 anonim ***** válasza:

A kulcsszó: hit.

Ha elhiszed, hogy pofára esel, akkor mindent megteszel, hogy bebiztosítsd az agyad, hogy tényleg így lesz.

Ha elhiszed, hogy sikerül... akkor sikerül. :)

2013. jún. 21. 22:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Akkor ezt a kérdést én is feltehetném,csak anyi különbséggel,hogy 26 éves vagyok!

Kérdező: a képleted szerintem reális!

2013. júl. 12. 23:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Legyen önbizalmad és hajts folyamatosan! Legyél igényes, legyen jó szöveged legyél kicsit vagányabb.

Nyilván valóan ne olyan nőnél probálkozz aki nem hozzád illik!

Keress egy szerény visszahuzodó csajszit! Azok aranyosak! :)

2013. okt. 8. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!