Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Unatkozom mit csináljak?

Unatkozom mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ilyen kérdést már százszor kiírtak, de én nem az olyan válaszokat várom, hogy: "Kockulj!" vagy "Olvass!", meg ilyenek...ráadásul szombaton egy olyan helyre megyek ahol nincs wifi, úgyhogy kérlek olyan ötleteket mondjatok, amihez nem is kell, és mielőbb válszoljatok!:)

2013. júl. 10. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, hova mész. Ha hotelba (ahol nincs wifi), akkor pl: ússzál, vagy welnessezzél. Vgay keress magadnak barátokat, új embereket, akikkel el lehet beszélgetni. Én pl így szereztem az egyik legjobb barátomat. Egy hotelban. :DD Vagy nézz tévét,sportolj, ússz, teniszezz, ping-pongozz... De ha alaposan körüljárod a terepet, magadtól is rájössz, mit tudsz, mit akarsz, és mit lehet ott csinálni.
2013. júl. 10. 09:35
 2/4 A kérdező kommentje:

nagymamámhoz megyek...:( igaziból az apukámhoz a tesómmal, de ő nem fog velünk foglalkozni, meg is mondta hogy tulajdonképpen végig a nagymamánknál leszünk(a végig egy hetet jelent)

amúgy köszi a gyors választ!:) ezek jó ötletek...de nem hotelba megyek:( :D

2013. júl. 10. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:
sportolj valamit.
2013. júl. 10. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:

tudom hogy mondtad hogy ne írják hogy olvass, de nálam az tud lenni a leghasznosabb ha a nagyinál vagyok. Csak találj egy könyvet ami tetszik. ha lány vagy és tinédzser akkor tudok mit ajánlani.

Ezen kívül nézz ki pár filmet, amit meg szeretnél nézni, ki is kölcsönözheted a videotékából (ha még van ilyen) vagy csak töltsd le és rakd rá egy pendrive-ra és meg tudjátok nézni a nagyiddal :P

Aztán tölts időt a nagymamáddal is, elvégre azért mentek, nem? Beszélgess vele (az enyém mindig jó sztorikat tud mesélni) és süssetek együtt valamit.

2013. júl. 10. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!