Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha unatkozom?

Mit csináljak, ha unatkozom?

Figyelt kérdés

A suliban sosincs idő semmire szinte minden szabad perc varázslat, viszont most itt a nyár és nem épp úgy alakult ahogy terveztem, és így semmi dolgom nincs! Szeretném értelmesen eltölteni, ezért kérem a segítségeteket mit tehetnék, és tudom, hogy ezer ilyen kérdés van, de szeretnék kicsit értelmesebb válaszokat kapni mint az általános , menj el a strandra, olvass stb. válaszoknál!

Rengeteget olvasok! Reggel korán kelek, általában biciklizek, görkorcsolyázok vagy csak sétálok, próbálok tanulni, hogy év közben ne szakadjak meg, zongorázom, és próbálnék kézműves dolgokat is csinálni, de már nem tudom hova tenni a lakásban! Esetleg nincs ötletetek milyen hasznos dolgot csinálhatnék? Kötni, varrni már tudok! Vagy, ha bármi más ötletetek van, segítsetek!!! Megörülök itthon.

Köszönöm!

2013. júl. 1. 15:25
 1/5 A kérdező kommentje:
*megőrülök
2013. júl. 1. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Barátok, bulik, beülős délutánok/esték nem játszanak?

Nézz sok filmet, keress új zenéket, ha van hozzá affinitásod, tanulj valamilyen hangszeren vagy fotózz. Tanulj nyelvet.

2013. júl. 1. 16:31
 3/5 A kérdező kommentje:
A barátaim eléggé szétszéledtek, én sem leszek mindig itthon, és így elég nehéz velük tartani a kapcsolatot, de persze néha találkozunk... de ez az idő nagyon kevés! Mellesleg, ahogy írtam is zongorázom (ha nem tenném már rég megőrültem volna itthon), a nyelvtanulással vannak gondjaim, pontosabban lemaradásaim és próbálok is tanulni, bár sok kedvem nincs hozzá. Fotózni is szoktam, sőt holnap hajnalban is megyek egy pályázatra fényképezni!
2013. júl. 1. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Nézegess jóga videókat, és próbáld ki őket. :D Hosszútávon még jól is jön. :D (én is azt fogom)
2013. júl. 31. 00:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. aug. 4. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!