Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Volt már úgy veletek, hogy...

Volt már úgy veletek, hogy annyira megijedtetek, hogy sikítottatok, esetleg sírva fakadtatok?

Figyelt kérdés
Velem még nem történet ilyen, kíváncsi vagyok, hogy ti mitől ijedtetek meg.
2009. aug. 26. 12:46
 1/6 Thurston ***** válasza:
Volt. Egy vaddisznó volt az oka. Ha egyedül vagyok, nem félek attól, hogy megtámadnak, mert gyakran előfordult, és tudom milyen terepen lehet őket lerázni. Viszont egyszer a barátnőmmel ketten sétáltunk az erdő egy elég távoli, és számomra is elég ismeretlen szegletében, és akkor kezdett el kergetni egy. Akkor nagyon megijedtem, hogy valami bajunk lesz. Vagyis inkább attól, hogy a barátnőmnek baja lesz. Végülis nem üldözött minket túl sokáig, de utána elbőgtem magamat.
2009. aug. 26. 13:35
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Gondolom milyen lehetett.

Várom a további válaszokat:D

2009. aug. 26. 14:59
 3/6 bibi05 válasza:
Horror filmektől állandóan sikítok fejem tetejéig betakarózok nyári 45 fok melegben is (biztonságosnak érzem:) és izzadok, aztán a másik ha pld. valaki halkan a hátam mögé áll és tesz valami hirtelen mozdulatot, nem akar megijeszteni de a hatás soha nem marad el ilyenkor sikítok és ütök. Aztán egyszer Ausztriában voltunk és mentünk felfelé a hegyen egy pici kövesúton és egy visszafordító kanyarban lefelé jött egy BMW, hát ott nem sikítottam de úgy megilyedtemhogy elkaptam az ülés alját és 15 perc múlva arra eszméltem hogy a vőlegényem bögdös hogy mi van?- pedig már autópályán voltunk olyan volt mint egy rémálom hogy meghalunk ébren voltam végig nem ájultam el meg ilyesmi de az ott mégis nagyon rossz volt,pedig állandóan utazom.Aztán mikor apám (erdész, vadász) elfelejtette hogy töltve tette be a sörétest a páncélszekrénybe, kivette hogy megtisztítja és meghúzta a ravaszt a spájzban..... jézusom mi volt ott nem sérült meg senki de a juk azóta is ott van:)- emlék:)
2009. aug. 27. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Erdelybe mentunk nyaralni a rokonainkhoz akik kolcson adtak a nyaralojukat valm to menten. Es en olyen ejjel boklaszo tipus vagyok imadom nezni a csillagokat meg gondoltam uszok egyet e toban mert meg ejjel is tok meleg volt a viz. Kilopoztam a hazbol mentem az eron le egeszen a toig. Ahogy kozelebb ertem hangokat hallottam. hat gondoltam mas is lehet itt. kicsit arrabb mentem es nem is foglalkoztam veluk. csendben nezegettem a csillagokat vagy egy fel orat a teleszkopommal de idegesitett a vihoraszas meg a hangzavar es inkabb abbahagytam mert ezt csak csendbe jo csinalni. hat levetkoztem (furdoruhaba) es bementem a vizbe. eleg melyen belementem a toba uszkatamn es ahogy a part fele kozeledek latom hogy a ruhaimnal meg a teleszkopomnalott vannak azok akiket hallottam. valami reszeg disznok lehettek mert olyasmiket kiabaltak h menjek nyugodtan mert nem bantanak...csak egy kicsit. hogy nem is fogom erezni. de tisztan hallatszot a hangjukon h reszegek. es itt gyorsan megfordultam es mar iszkoltam is vissza a vizbe. el kellet usszak a to masik felebe mert azon a reszen akarhova mentem em akartak kiengedni a partra. nem is tudom hanyan voltam de akkor se mertem kimenni mert bisztosan erosebbek nalam. szal mar amu8gy is faradt voltam de azert meg usztam v fel km-t.

ahogy kiertem a partra (ott is erdo volt) elkezdtem szaladni a fak kozott. meg szerencse h reggelente arra szoktam futni es ismertem a kornyeket es az utat vissza a hazig.

mikor a takaro alatt fekudtem bisztonsagban akkor jott ram a reszketes es a felelem hogy ki lett volna ha...

Nme tudom honnan jott ram akkor a batorsag meg az ero h en atusszak egy kb 8 meter mely tavat mikor nem is vagyok jo uszo meg h ket km-t fussak az eroben ejfelkor??. de mindenesetre orultem h nem akkor tort ram a remeges mert akkor tuti h megfulladok. annyir razott meg most is emlekszem ra szinte fulladozva zokogtam. mazlim volt h masnap mar indultunk is haza kulonben bisztos h nem merem tobbet kidugnin az orrom a hazbol mig itt vagyunk.

Azert ebbol az egeszbol a tornacipom meg a teleszkopom sajnaltam a legjobban mert persze reggelre hazavagtak mind a kettot.

2009. aug. 28. 07:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Kutyát sétáltattam este 9 körül. Otthon vettem észre hogy elhagytam a mobilom .. éjjek 2kor mentem ki megkeresni.végigjártam az egész utat ahol jártam a kutyával.Nagyon sötét volt , utcai világítás sem volt , és teljesen kihalt volt minden...Egyszercsak morgást hallottam az egyik közeli bokorból ...Hát ne tudjátok meg milyen érzés volt..:S....
2011. júl. 15. 22:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Az nagyon durva lehetett.
2011. júl. 16. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!