Mit tegyek, ha nincs kedvem semmihez és senkihez?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs kedvem a "barátaimhoz". És nem véletlen tettem idézőjelbe... Néha már haveroknak se hívnám őket,hiszen egyre kevesebbet találkozok velük,és magasról tojnak a fejemre. Egy lányt tudok csak barátnőmnek nevezni,de vele is külön településen lakok,úgyhogy ez sem az igazi. Visszatérve a témához... próbáltam olvasni, nem jött be. Sorozatokat,filmeket néztem. Nincs több ötletem. Egész nap vagy az internet előtt ülök,vagy a kutyámmal játszok,utóbbi persze tök jó, de ilyen melegben, mint most van nem akarom,hogy egész nap futkározzon, attól mégjobban melege lenne. Szoktam fotózni,de már nincs mit..mindent lefotóztam. Amíg suli volt lekötött a tanulás, de most..Már foci EB sincs, pedig az nagyon tetszett. Nem tudom ,mit csináljak. Ötletek? 14/L2012. júl. 10. 21:43
1/3 anonim válasza:
Ha a jelenlegi barátaid nem felelnek meg, keres újakat. Vagy tölts több időt a családoddal. Nehogy 14 évesen kapjon el az életuntság. Majd ráérsz 17 évesen ^^""""
3/3 A kérdező kommentje:
első, a családommal megyek majd nyaralni több helyre is, de anyum még dolgozik. de köszi :)
második..hidd el szoktam..csak egész nap nemtudok aludni >.<
2012. júl. 11. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!