Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tanácsolnátok, ha azt...

Mit tanácsolnátok, ha azt látnátok, hogy barátotok kezd egyre lehangoltabb lenni, nem találja helyét és semmihez/senkihez nincs kedve, kezd bezárkózni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 21:42
 1/3 anonim válasza:
Mindenképpen azt, hogy minél előbb menjen pszichológushoz, illetve ami nagyon fontos, hogy érezze, hogy vannak, akik szeretik, akikben megbízhat és akikre számíthat. Valamint akik segítenek neki kijönni a gödörből. Ne hagyjátok magára!
2010. szept. 2. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbálj beszélni vele! Kérdezd meg, mi a baj, segíthetsz-e valamiben? Ha elsőre el is utasít, azért biztosíts arról, hogy rád bármikor számíthat! Néha már az is nagy segítség, ha valaki egy jó barátnak kiöntheti a szívét. Egy kívülálló néha sokkal tisztábban látja a helyzetet és a megoldást, mint aki benne van a gödörben.
2010. szept. 7. 12:44
 3/3 anonim ***** válasza:
én is ien voltam midenkit eltaszitotam magam kőrűl és sajnos rohadt későn jőtem ráá hogy tulságosanis egydűl maradtam szerintem halmozátok el szeretetel és legyetek sokat vele még ha nemis akarja őlejétek meg ez fontos főleg ha valmai hasonlobaja van mint nekem de azért sok sikert
2010. szept. 7. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!