Rosszul érzem magam testileg és lelkileg is, a problémám bővebben leírtam, napok óta már így vagyok, hiába járok el futni vagy mozogni nem jó. Mit tanácsolnátok?
én is hasonóan vagyok,mint te.
nálunk is állandó családi problémák,jól tanulok,de matekból sík hülye vagyok és jövő héten mehetek pótvizsgázni...
sajnos pánikbeteg vagyok,én magne b6-ot szedek,akkor könnyebben tudok aludni is és jobban is érzem magam.
menj el szerintem kivizsgálásra,nézesd meg a vérnyomásod,cukrod,ha vérszegény vagy attól is lehetsz egész nap fáradt.
Ezt mind a stressz csinálja.Amiatt nem alszol, az meg kihat a közérzetedre, meg persze aki keveset alszik az gyengébb is.a stressz emésztési problémákat is okozhat.
Ezt a családi problémát kellene megoldani, vagy környezetváltozás kellene, el kéne költözni, meg kell szabadulnod attól, ami idegesít.
Valahogy próbálj javítani a kedveden.Tölts több időt a barátnőiddel!Én amúgy, ha rossz kedvem van zenét hallgatok, de nem olyat amitől még depisebb leszek,hanem valami pörgőset, kedvcsinálót.
Székletnek minden nap lennie kellene, legalábbis az az egészséges. Nem túl keveset eszel? Megvan a napi 5-szöri étkezés?
Egyél több lédús gyümölcsöt, zöldségféléket, teljeskiőrlésű pékárut, rostos levet igyál, és egyél minnél több joghurtot, vagy igyál tejet, amelyiket jobban szereted. ha még így is csak 2-3 naponta van székleted8ami amúgy valószínűleg a lassú anyagcseréd miatt van) 300 Ftért lehet kapni MIRA nevű glaubersós vizet.Rá van írva hogyan kell kúraszerűen fogyasztani, az helyrerakja a gyomrod. De ha továbbra is fennáll a probléma, esetleg fájdalmaid is vannak, fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!