Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Rosszul érzem magam testileg...

Rosszul érzem magam testileg és lelkileg is, a problémám bővebben leírtam, napok óta már így vagyok, hiába járok el futni vagy mozogni nem jó. Mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés
A problémám, hogy nagyon sokszor felkelek az éjszaka folyamán. Egész nap álmos vagyok és fáradt. Rossz a közérzetem is, az emésztésem se valami jó. A végtagjaim sokat zsibbadnak, olyan érzésem van, mint ami le akarna szakadni, ez kihat a lelki dolgaimra is.
2011. aug. 16. 13:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Persze nem lenne rossz, de akkor meg pampognak... meg ők tartanak el ha akarom ha nem miattuk vagyok ahol vagyok
2011. aug. 18. 14:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is egyetemre járok.Jóban vagyok a szüleimmel,bár nem mindig volt rózsás a viszonyunk.De így 20 évesen már engem kezdett el zavarni, hogy mindig mindenre tőlük kell pénzt kérni, ezért elkezdtem diákmunkában dolgozni.Az a havi30-50 ezer forint is jobb mint a semmi, a szabadidőmből kitelik, meg így nem járok minden hétvégén haza,és jobban is esik a lelkemnek, hogy a saját pénzemet költöm.Azóta jobban meg is becsülöm a pénzt,és jobban megnézem mire mennyit költök.Nem árt idejében elkezdeni a saját lábunkra állni szerintem.De te tudod neked mi a jobb :)
2011. aug. 18. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!