Kamaszok! Ki szeret írni?
Én egy könyvet írok, amely egy fiú szenvedéseiről szól, elég részletes könyv, de már 20 kézzel írt oldal kész van belőle (össze-vissza írom).
Szerintetek ha elküldök egy fejezetet több kiadónak is, mit fognak rá válaszolni, hogy csiszolódnom kell még? Vagy hogy javítanom kell? Visszaküldik, vagy le fognak oltani azzal, hogy béna az irományom?
Ti írtatok már valamikor és küldtétek el azt valahová? Szerettek? Van türelmetek hozzá?
12/L Nekem hová lenne érdemes elküldenem?
Köszi a normális válaszokat :))
Én nagyon szeretek írni, sokat írtam már, de azok rövidecskék.Most viszont egy hosszú háborús,szerelmes történetet írok aminek elég szomorú vége lesz kb. most tartok a közepénél.
Az egyik irományomat én is beszeretném majd küldeni, le oltani biztos hogy nem fognak max. megmondják mennyit és mit kell javítanod.
15/L
Én szintén szeretek irni, de ahogy az elozo is, csak rovid torténeteket és főleg verseket. Vers irásával 8 éves korom ota kezdtem, meséket 11 éves korom ota irok. Már 1-2 kotetem kijohetne, de én is még csak 13 vagyok, így nem hiszem, hogy lehetne még belole valami. De minden esetre én olyan regényt vagy mesét, vagy amit te irsz soha nem tudnék irni, hogy mondja, nincs rá elég turelmem, vagy....... Bár azt szokták mondani soha ne mond hogy soha..........
Na de lényeg: csak gratulálni tudok!
U.I.: szólj ha kész lesz a muved :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!