Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok miért kell valakit...

Kamaszok miért kell valakit leszolni, ha alacsony?

Figyelt kérdés

Engem néha csuolnak a suliban,azt mondják nojek meg meg ilyenek,és ez kissé szarul esik,mert én nem tehetek errol.

és azok is letorpéznek akik fiatalabbak nálam,de magasabbak.

14/L

2012. máj. 7. 15:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem csúfolnálak ki :) aki kicsúfol az nem normális
2012. máj. 7. 15:21
 2/21 anonim ***** válasza:
60%

Én 21 éves lány/nő vagyok :) Kinek hogy tetszik jobban :)

158-160 cm-re nőttem, pici a lábam is, én is pici vagyok, és mindehhez 50 kg :))

Hidd el, olyan szépek, és aranyosak a kicsi lányok, nagyon sok fiúnak ez tetszik! Az én vőlegényem 185 cm magas, és imádja, hogy ilyen picike vagyok! Az egész családomban ilyen picikék a nők, és a férfiak meg magasak. Egy nőnek szerintem picikének kell lennie, az a nőies :)) Én így gondolom! Úgyhogy meg se halld ha csúfolnak emiatt :)

Én is utolsó voltam mindig a tornasorban, de már nem bánom! Akik előttem álltak, és magasabbak voltak nálam, azokból olyan magas nők lettek. Nekem nem tetszik, ha valaki olyan. Annak nagy a lába, nagy a keze, és mostanában a férfiak nem nőnek olyan magasra, és náluk nagyobb nőt pedig nem akarnak maguk mellé. Örül, hogy pici vagy!!! :))

2012. máj. 7. 15:21
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a beszólások mindenkit érintenek. Nem csak az alacsonyakat, hanem a magasakat is, a vöröseket, a szőkéket, a szeplőseket, a pattanásosakat, a dundibbakat, a nagyon vékonyakat, a kölöncöket, az átlagosakat...

Lehet rosszul esik, de csak erősítsen meg téged önmagadban. Hogy tudd milyen vagy, és úgy fogadd el magad. Meg fogod találni azt, aki így szeret, aki majd így elfogad.

Én nagyon pattanásos voltam, a legrosszabb beszólás az volt, amikor azt mondta valaki rám, hogy a piros pöttyös az igazi (túró rudi reklám). Akkor szarul esett, de rájöttem valakinek tényleg én vagyok az igazi, úgy ahogy vagyok. :)

Amúgy, aki másokat bánt, az magával éppoly elégedetlen, és a fájdalma, önsajnálata így jön ki belőle, ezt ne feledd. Ezek alapján jobb alacsonynak és pattanásosnak lenni, mint egy hülye beszólogatónak. :)

Fel a fejjel!

2012. máj. 7. 15:22
 4/21 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de hasonló problémák még középiskolában, majdnem végig folytatódtak. Sőt később még egy-két idióta kolléga is viccelődött velem, vagyis inkább rajtam. 152-154 centi vagyok (nem emlékszem). Ami változott, meg kellett tanulnom elfogadni, és a beszólásokat lesz..ni. Középiskolában nagyon örültem, amikor divatba jöttek a magastalpú cipők, utána a buffallo, hogy így csaljak egy kicsit. Évekig hordtam ilyeneket, aztán egyszer elegem lett, és nem érdekelt tovább, laposakat hordtam, olyat, amilyen tetszik. Egyébként többen akkor álltak le a gúnyolódással. Amúgy mindenkinek vissza lehet vágni, én mindig visszaszóltam valami kedveset.

27L

2012. máj. 7. 15:55
 5/21 anonim ***** válasza:

hát nekem az alacsony lányok tetszenek, és én is mondom hogy jaj de pici vagy, de azt nem bántásnak szánom ám :D

15/F

2012. máj. 7. 17:23
 6/21 anonim ***** válasza:

ma 15:21

Én is imádom az alacsony lányokat ^.^ Tényleg olyan kis aranyosak-törékenyek :)

Látod kérdező, van ebben valami jó is, hogy ekkora vagy csak :)

Én meg pont magas vagyok 183-4 cm. Középiskola első évében volt, hogy engem meg colosnak hívtak, pedig volt még 1 gyerek aki kb akkora, vagy kicsivel nagyobb volt mint én, de engem különösebben nem izgatott. Aztán pár alkalom után ráuntak :D

19f

2012. máj. 7. 17:27
 7/21 anonim ***** válasza:
45%

Sokkal jobb, hogy alacsony vagy, minthogy magas!

Volt egy 150 cm "magas" lány az osztályomban, középsuliban. Ő volt a legnépszerűbb csaj a suliban. Különben nagyon cuki volt :D

2012. máj. 7. 18:25
 8/21 anonim ***** válasza:

szerintem nem feltétlenül csúfolásnak/cikizésnek szánják ha azt mondják hogy kicsi vagy(meg hasonlók)

én sem vagyok egy langaléta ezért nekem is szokták mondani hogy milyen pici vagyok de tudom hogy nem bántásnak szánják és hogy cuki ha egy lány kicsi :) erről tényleg nem tehet az ember és próbáld meg nem magadra venni ezeket hidd el tényleg csak viccnek/szurkálódásnak szánják

2012. máj. 7. 20:36
 9/21 anonim ***** válasza:

Engem meg azzal csesztetnek, hogy magas vagyok... 177 cm vagyok, fiúk közül is csak páran magasabbak nálam. Azért, mert az emberek nem tudják elfogadni azt, ami nem "átlag". Ez pont olyan dolog, amibe az embernek nincs beleszólása. Ha én most kijelentem, hogy nem akarok magasabb lenni, az nem változtat semmin, mint ahogy az sem, ha te azt mondod, hogy itt és helyben nőni szeretnék 10 cm-t :) Ne foglalkozz velük, húzd ki magad, és hagyd ott őket :)

16/L

2012. máj. 7. 22:00
 10/21 anonim ***** válasza:

180 cm, 16/L, irigylem a problemaidat, kisember :P

..komolyra forditva: szard le (most mutatom) »ilyen magas« ivben. nekem meg mondjak, hogy menjek ossze, meg hogy minek veszek magassarkut..

es hidd el, nekem rosszabb, mert egy csomo pasi alapbol kiesik a mezonybol, mert alacsonyak (:

2012. máj. 8. 03:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!