Kamaszok miért kell valakit leszolni, ha alacsony?
Engem néha csuolnak a suliban,azt mondják nojek meg meg ilyenek,és ez kissé szarul esik,mert én nem tehetek errol.
és azok is letorpéznek akik fiatalabbak nálam,de magasabbak.
14/L
Bár én már nem vagyok kamasz, de ezt én sem értem, miért kell olyan dologért csúfolni valakit, amiről nem tehet?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Ezt a kérdést pont én írtam ki tegnap.
Szivecském, nézd meg a válaszokat. Senki nem szólja le az alacsonyakat, max. viccből szivatnak. De ha benézel egy magasságos kérdéshez, egyből 20-an leírják, hogy "jajj, de jó picinek és alacsonynak lenni, mert sokkal szebbek".
Na, akkor ki szól le kit ?
nekem van egy idegesítő kb 120 cm-es fiú osztálytársam akit mindenki utál mert pattogó kis féreg, szoktam szívatni a magasságával, azért, mert ez is azt mutatja (egy kicsit, természetesen másik része genetika) hogy milyen éretlen...
meg beszól hogy nem látta tőlem a suliban a filmet, mondom akkor 102 centivel ne üljön az utolsó sorba..
Hidd el sokszor teljesen akaratlanul mondják, és nem bántásnak szánják. Nekem például az egyik barátnőm elég kicsi, és tudom, hogy utálja, ha erre utalunk, de közben néha mégis kicsúszik a számon. Pedig pl. ha valahogy olyan helyzet vann, hogy felhívom a figyelmet (akaratlanul) arra, hogy ő alacsonyabb, mint én, akkor engem az zavar, hogy én vagyok magas, és nem olyan alacsony, mint ő. Van egy srác, legalább három éve tetszik és 10 centivel alacsonyabb nálam. Ha alacsony lennék, még lehetne is esetleg valami (ha észrevenne), de így... kb. 1% esély van rá.
Ne vedd magadra, ha ezt mondják, mondd meg nekik, hogy ez téged zavar, és ha a barátaid, akkor utána nem fogják mondani. Ha meg nem, akkor le kell sz*rni.:)
Egy zsiráf :D
Úúúúúú szerintem tök cuki ha valaki alacsony :) 15L vagyok és 165 cm, de imádnám ha ilyen 150valamennyi lennék :D az olyan édiiii:)
Amúgy én is szoktam viccelődni az alacsonyabb barátnőimmel, de tudják hogy csak hülyülök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!