Kamaszok! Ti hogy ünneplitek a közeledő vakációt?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 19:06
1/10 anonim válasza:
Rendezek egy jó kis kerti partit a haverokkal. És te?
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én még nem igazán tudom, ezért kérdeztem :D De valószínűleg egy közeli disco lesz a célállomás + vmi összeröttyenés a barátokkal és buli :)
2012. jún. 4. 19:33
4/10 anonim válasza:
Valószínűleg összeröttyenünk haverokkal, aztán a többi majd jön...:DD
5/10 anonim válasza:
Hmm.:)
Ilyenre még nem is gondoltam, egyenlőre a következő egy héten szeretnék túllenni. Ha ezt túl élem, lehet gondolkodni azon is, hogy hogyan köszöntsem a vakációt. :D
17/L
6/10 anonim válasza:
3 jó barátommal kisebb összejövetel akiket iskolaidőben ritkán látok. Átjönnek hozzám beszélgetünk, vízipipázunk reggelig és megpróbáljuk így elfelejteni ezt a 9 hónap szenvedést. Elsős korunk óta minden évben így van:D (a vízipipát leszámítva:D) Utána pedig egész nyarat velük töltöm úgyhogy mi egész nyáron ünnepelünk:)
15/F
7/10 anonim válasza:
Hát még rám vár sok minden, amíg tényleg elkezdhetem élvezni a nyarat, de utána bulizás ezerrel :) Pia most felejtős mert fogyózom, de néha azért majd megengedem magamnak, úgy hogy utána kötelezően kihányom :D
8/10 anonim válasza:
Szerintem egy jó bulival köszöntjük ballagásom után a nyarat! :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Látom akkor mindenkinek jól indul a vakáció :D
2012. jún. 5. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!