Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan ünneplitek apák napját?...

Hogyan ünneplitek apák napját? Ajándék, kényeztetés? Mi a program?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy jövő hónap, de nekünk ez az első, nem tudom, hogy készüljünk rá.
2012. ápr. 4. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
sehogy
2012. ápr. 4. 13:30
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Mi minden évben veszünk apának valamit, volt, hogy videót csináltam neki a lányunk első 9 hónapjáról (nem egy sírós fajta, de most elérzékenyült). Én úgy gondolom, ha van anyák napja, akkor neki is jár egy évben egy nap, amikor róla is megemlékezünk. Idén már két gyerek nevében kap valamit, de még nekem sincs ötletem.
2012. ápr. 4. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Nem ünnepeljük.
2012. ápr. 4. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Nem szoktuk ünnepelni.
2012. ápr. 4. 14:56
 5/8 porcukormókus ***** válasza:
100%

Alap, hogy megünnepeljük! :) Nem kell nagy dologra gondolni, de valami apró kis meglepi biztos lesz.

Egyszer tettem fel ezzel kapcsolatosan én is egy kérdést, de ott többen azt írták, hogy az Apák Napját június 3.vasárnapján tartják. Vagy rosszul tudom?

Le ne csússzak róla.. :)

2012. ápr. 4. 16:21
 6/8 porcukormókus ***** válasza:

Vagy Te a május 19-i Ivó napra gondolsz? Mert arra azt írták itt a csajok, hogy az a Férfinap, a Nőnap "párja".

Szóval Apák Napja júni 3. vasárnapján lesz! :)

2012. ápr. 4. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Az elsőt nem igazán tartottuk, mert még pici volt a fiúnk, vagyis csak só-liszt gyurmába belenyomtam a kezét, kiszárítottam, kifestettem temperával. Tavaly már alkottunk a gyerekkel. Akkor egy verset kinyomtattam (Bartos Erika: Apához) és a gyerek temperával körbekente, körbe pacázta a lapot, majd ezt bekereteztük és ezt kapta.

Idén még nem tudom mit fogok kitalálni, azért már most nagy a gyerkőc, 2,5 éves most, talán most már az apró meglepi mellé elmegyünk csavarogni bicajjal, vagy még nem tudom. Még az apró meglepin is gondolkodom, mindenképp olyat akarok, amiben a gyerek is részt vesz, nem egy előre boltban megvásárolt ajándékot, amit csak úgy odaadunk.

2012. ápr. 4. 18:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Júni 3. vasárnapja, igen tudom, ne haragudjatok valamiért akkor hirtelen május 3. vasárnapja ugrott be. Bocsánat, júniusban van! Köszönöm aki a kérdésre válaszolt.
2012. ápr. 4. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!