Milyen rajzfilmeken nőttél fel, milyen rajzfilmek voltak gyerekkorodban?
Én 69-ben születtem.volt mazsola és tádé,futrinka utca,
varázs ceruza,lolka és bolka,magilla gorilla,kockás fülű nyúl,mézgáék,moha és páfrány,kisvakond,és még sok,de hirtelen ennyi jutott eszembe...
Az én gyerekeim meg nem szeretik/szerették16 ill.14 évesek....:-(
ja 1 vok
kukori és kotkoda,frakk,no megálj csak(orosz)
Én '88-as vagyok:)
Lássuk csak:
Hupcsi törpik
Chip és Dale
A rengeteg japán rajzfilm(mumin,kalánka néni)
plusz apum hozott nekünk parabolát és így német mesecatikat néztem így aztán én hamar láttam a Johhny Bravot,Dexter Labora,Bambula és Menyus,Boci és Pipi(asszem 8 voltam amikor ezeket nézni kezdtem),meg ugye a kalasszikusok Frédi béni,tom és jerry,flúgos futam és az újabb japán animék mint sailro moon dragon ball,candy,hello sandybell,lili a virágangyal,anette,kisasszonyok stb stb:)
Az Animániáról mindenki elfelejtkezett, kegyetlen jó volt, még felnőtt fejjel is fedezek fel benne olyan poénokat, amiket annó nem értettem.
Ezen kívül Batman, Sötét zsaruk.
Illetve a Gargoyles-t imádtam, de az szerintem nem ment magyarul, mi a németen néztük (még ma se tudok egy kumma szót se németül, de ez nem zavart), aztán az internet korszak beköszöntével, angolul nézve jöttem rá, hogy milyen bonyolult sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!