Melyik rajzfilmeket szeretted nagyon gyerekkorodban és melyek azok, amiket utáltál?
Esetleg van olyan,amit még mos is megnéznél?
Kort és nemet is írhattok!
szerettem:
Macseb
Algebra ablaka
Dexter laboratóriuma
Görcs ikrek
Kölyök nem Dedós (K.N.D.)
Rube a csodabogár
meg a nickelodaonon ment asszem Kablam volt a neve..
satöbö satöbö
nem Szerettem:
Sissy hercegnő
Wuncspuncs a varázskoktél
Oggy és a svábbogarak
másra nememlékszek xd
18/L
Szerettem: Dragon Ball, Ezüst Nyíl. Ezek voltak az elsődleges kedvenceim, de igazából ami a cartoon network, vagy később a minimaxon ment azokat szinte mind szerettem. Olyan mesét amit utáltam volna hirtelen nem is tudok mondani (pedig biztos volt :D) Amiket nagyon szerettem azokat a mai napig szívesen megnézem :)
21/F
Tom és Jerryt imádtam,elég sokat szerettem,nem jut eszembe olyan amelyiket nem.Most nem igazán nézek,az ilyen hosszabbak közül a Jégkorszakot láttam,elég jó volt:D
A Madagaszkárt meg a Kung fu pandát meg akarom nézni majd valamikor.Jah és mostanában a testvérem Spongya Bobot nézi,láttam egy pár részt belőle.
19-L
Beetle Juice. :D Rémségek kicsiny boltja, vagy mi volt a címe, Candy,Candy, Sailor Moon, meg jócskán később (meg most is) Spongya Bob
Utáltam a Krisztofórót, meg Tom és Jerry sem volt a szívem csücske.
Nem szeretem a mostaniakat, valamiert nem jonnek be, de van azert kedvencem:
- Tom es Jerry
- Kengyelfuto gyalogkakukk show
- Tapsi Hapsi
- Simsala Grimm
- Magyar nepmesek...
Kb. ezek a bestek :)
Nagyon szerettem az összes klasszikus Disney mesét, a Hattyú hercegnőt, A csodálatos hóembert, A Fekete szépséget.
Aztán Carton Network-on szinte mindent, Ed, Edd, Eddy-t, Johnny Bravot, aztán azt a rózsaszín félős kutyás izét :D, mindent *-* Kár, hogy a CN nem ezeket vetíti, hanem a mai "menő" meséket, amik szerintem halál sz*rok :/
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!