Nem, mert engem ilyen marhaságokkal nem ijesztgettek a szüleim, vagy a környezetem. :)
2011. jún. 18. 11:07
2/11 anonim válasza:
Én sem, nálunk is csak poén szinten került elő 1-2x, de nem féltem tőle soha. 20n
2011. jún. 18. 11:21
3/11 anonim válasza:
Soha nem féltem tőle, sőt nem is hittem benne senki nem mondott ilyet hogy meg ijedjek,ezvan:) 19/F
2011. jún. 18. 11:28
4/11 anonim válasza:
Nem, én a bohócoktól féltem:D 16/f
2011. jún. 18. 13:40
5/11 anonim válasza:
én a mókártól
2011. jún. 18. 15:17
6/11 anonim válasza:
Amikor kicsi voltam sose. Meghalt a nagymamám és sok furcsa dolgot éreztem. Ez betett így 9-10 évesen. Aztán fúú nem tudom hány éves voltam a Samara Morgen féle Kör amikor kikerült a nagy közönség elé én voltam az első aki megnézte. Nos onnantól kezdődtek a nagyobb problémák. Alvási zavarok, hónapokig éjjel nem aludtam, nappal csak pár órát minden apróbb zajra összerezzentem. Minden éjszaka 1 éven át rémálmok. Egyszerűen pfuj, ennyire félni valamitől ez hihetetlen. Aztán megnéztem a Kör 2-t.. De addigra már az idegrendszerem annyira sokkos állapotba volt, hogy fel se tűnt. 14 éves koromban az orvos tiltott el a horrorfilmektől mert pánik rohamaim voltak. :D Azóta pedig meghalt a nagypapám is. De nála csak 1 hónapig éreztem a jelenlétét.
Szóval én inkább a szellemektől félek, de még mindig.
17/L
2011. jún. 18. 17:53
7/11 anonim válasza:
én apámtól féltem,ha éjfél előtt nem jött haza és sok pénzzel ment el..
2011. jún. 18. 19:05
8/11 anonim válasza:
Én a mumustól nem, csak a szellemektől. Anyukám ért az ilyen szellemekkel kapcsolatos dolgokhoz, és tanultam pár dolgot kiskorom óta, de mikor még kicsi voltam abszolút kettős érzésem volt. Egyrészt tudtam hogy vannak, és vártam hogy valami furcsa dolog történjen, másrészt pedig kételkedtem a létezésükben, mivel nem történt semmi különleges. Ahogy nőttem még mindig hittem bennük, de még mindig nem történt semmi. mikor 14 éves voltam meghalt a nagymamám. Ez az egész családot mélyen érintette, és mindenkit megviselt. A temetés napján éjszaka furcsa dolgok történtek. Mivel sokan voltunk, és a ház nem volt túl nagy, az unoka testvéremmel egy ágyban "aludtunk" de nem bírtunk elaludni. A tekintetünk az ablakba meredt, mert ott állt egy idős néni a kapun belül. Annak a kapunak volt egy jellegzetes nyikorgása. Néztük a nénit, és beszélgettünk róla. Ezután hallottuk a kapu nyikorgását és valaki kopogott, ezt mindenki hallotta. Apukám és nagybáttyám kimentek a kertbe az éjszaka közepén szétnézni de senki sem volt ott. Másnap a rokonok elmentek még a temetés utáni ügyeket intézni, egyedül voltam a házban. Nem gondoltam arra ami éjjel történt, de érdekes érzések kavarogtak bennem. Kb. két órát töltöttem egyedül, eközben hallottam hogy kinyílik a kapu. kimentem boldogan hogy végre megjöttek, nem vagyok egyedül. Kimentem, és sem a kocsi nem állt a ház előtt, de még a kapu is zárva volt.
2011. jún. 23. 21:26
9/11 anonim válasza:
pukim sincs mi az a mumus,de én féltem tőle! XD ....... na várj,utánanézek.......... nah sokra mentem (nem csoda hogy nem tudtam soha elképzelni :P) :
"A mumus vagy bubus a magyar néphiedelemben gyerekeket ijesztgető láthatatlan lény. Legtöbbször a sötétséggel hozzák összefüggésbe, de magáról az alakjáról nincs leírás, más népek hiedelem világában sem. Bizonyos feltevések szerint azért nincs róla sehol alaki leírás mert mindenki számára saját félelmeinek megtestesítője. Rosszindulatú szellemlény."
áhh! XP képeket is kerestem és volt néhány ijesztő,picit meg is fagytam,erre megszólalt a telefon! bekaksiztam!XD de a legjobb :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!