Nagyon unatkozom, anyu meg alszik Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Barátnőim elmentem Pestre majálisozni én hülye meg nem mentem mert úgy volt hogy kimegyünk a strandra az unokanővéremmel,de most meg Ő nem akar jönni.Szét sülök minden bajom van.Anyu alszik apu nincs itthon.Én meg úgy mennék valahova de senkit nem lehet elérni.Mit csináljak? Épp a híd terabithia földjént nézem de mire ennek vége lesz már délután van akkor meg nem tudok mit csiálni..ajj.Ötlet? 17/L2012. máj. 1. 13:27
21/21 anonim válasza:
Azért engem sem kell félteni, szoktam eljárkálni, de amikor hétágra süt a nap, akkor nem. :) Akkor maradnak ezek. Vagy hegymászás, ott ahol sok az árnyék és hűvös van. :D Este meg ha van valami rock/metálkoncert a környéken akkor elmegyek, ugrálok annyit hogy egy darabig eszembe se jusson megint és amíg nem jön a reggeli busz, addig haverkodok azokkal akikkel épp összehoz a sors :D
Kertes házunk van, bográcsozni bármikor tudok a családdal, fagyizás helyett pedig jégkásázunk a barátokkal suli után vagy focizunk/kosarazunk. Nyáron este pedig megyünk a sörözőbe meccset nézni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!