Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szülő mit gondol arról ha...

Egy szülő mit gondol arról ha a gyereke párja ott alszik, vagy odaköltözik hozzájuk?

Figyelt kérdés
Jövőhéten lehet ott fogok aludni a barátomnál, illetve a szüleinél, mert otthon lakik még. Na igen, de a barátomnak van egy bátyja, akinek a barátnője már lassan 1 éve ott lakik. Külön szobája van mindenkinek, emeletes házuk van, elférnénk szerintem. De nem tudom sokkkkk lennék-e még én is oda...Mert: 2 szülő, 2 gyerek + 2 barátnő + a hátsó házban a 2 nagyszülő.
2012. márc. 11. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok jó ember kis helyen is elfér!Ne parázz ezen.Érezd jól magad!
2012. márc. 11. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát gondolom kapott rá engedélyt, hogy ott alhass, nem? Akkor biztos nem bánják. Bár te ismered őket, nem én.

Alkalmi ott alvás meg megint más, mint odaköltözni.

2012. márc. 11. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindig az adott családon és a lakáskörülményeiken múlik. Vannak, akik annyira ragaszkodnak a gyerekükhöz, hogy inkább hagyják, hogy odaköltöztesse az egész pereputtyát, csak ne menjen el otthonról. Mások meg a kényelmükhöz ragaszkodnak, esetleg túl kicsi a lakásuk, így már az alkalmankénti ottalvástól is morognak. Ha a barátod szüleit a másik fiuk barátnője nem zavarja, szerintem téged is szeretettel fogadnak. Ha odaköltözöl, arra vigyázz, hogy ne tartasd el magad, járulj hozzá te is a költségekhez, ha pénzt nem fogadnak el, akkor vásárolj be időnként, segíts a főzésben, takarításban.
2012. márc. 11. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A "jövő héten ott fogok aludni" és az "odaköltözöm" között remélhetőleg lesz némi átmenet. Az ottalvás csak akkor szokott gondot jelenteni a szülőknél, ha egyébként nem kedvelik a gyerkük párját (vagy nem örülnek, hogy a gyerekük szexuális életet él). Az odaköltözéshez való hozzáállásuk meg majd látni fogod, mire aktuális lesz.
2012. márc. 11. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kell még odaköltözésen gondolkodni. Ha meg sok lennél az ott alváshoz, akkor nem hívtak volna, nem? Gondolom csak mondta a barátod, hogy mész.

Hogy mit gondol egy szülő, ha a gyereke párja ott alszik? Azt, hogy jön a fiam barátnője délután vagy este, éjszakára nem megy haza mert ott alszik, majd csak másnap. Arról, hogy odaköltözik? Hogy elég szemtelen, hogy még itt sem aludt, de már az odaköltözésen gondolkodik. Ha elfogadsz egy tanácsot, ezt azért ne említsd.

2012. márc. 12. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!