Nagyon unatkozom, anyu meg alszik Mit csináljak?
akadj már le a köny dologról.Meg mi az hogy húzom a szám???
Aha tudom hogy felkellett volna..na mindegy:) Lehet elmegyek picit kutyázni tesómékhoz.Ott kitudok ülni napozni is :) Most néztem nálunk 35.3 °C fok van
Nem tudod, hogy mit hagysz ki, én imádok olvasni.:D Azért gondolod, hogy időpazarlás, mert még nem olvastál igazán jó könyvet :)
Én mindig lefoglalom magam tavasszal/nyáron valamivel, mert muszáj bent elszórakoztatnom magam (fényallergia).:D Rajzolok (képregényt, posztert), zeneszövegeket írok, festek (papírra/szobafalára/akárhova). Nyelvet tanulok. :D Angol megy felsőfokon, német alapfokon és most kezdtem el a finnet. És ha eljutok minimum a középfokúig, akkor jön a norvég, utána az ír, ha azzal végzek akkor találok még valamit. xD Jó mert naponta több órát igényel a nyelvtanulás és addig nem tudok unatkozni. :P
Aztán keresek többszázas best of listákat albumokról a imádott zenei stílusaimból és kivégzem őket amíg tanulok. (Ha anyud alszik, headseten hallgasd):D
Aztán FPS-ekkel játszok. (Szintén headset) :D
Kutyázok :D
Keresek how to videókat a youtube-on pl. rajzokról, black metál éneklésen át mindenről ami érdekel és gyakorlom :D
Frizurákat csinálok magamnak youtube/megérzés alapján, sminkekkel kísérletezek.
Sütni/főzni tanulok. Ruhát tervezek. :D
Én ezeket szoktam hogy ne unatkozzak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!