Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nagyon unatkozom, anyu meg...

Nagyon unatkozom, anyu meg alszik Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Barátnőim elmentem Pestre majálisozni én hülye meg nem mentem mert úgy volt hogy kimegyünk a strandra az unokanővéremmel,de most meg Ő nem akar jönni.Szét sülök minden bajom van.Anyu alszik apu nincs itthon.Én meg úgy mennék valahova de senkit nem lehet elérni.Mit csináljak? Épp a híd terabithia földjént nézem de mire ennek vége lesz már délután van akkor meg nem tudok mit csiálni..ajj.Ötlet? 17/L
2012. máj. 1. 13:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Randizzál vagy hasonlók,nyár van végül is :)Vagy készülj a nagy év végi dogákra :(
2012. máj. 1. 13:48
 12/21 A kérdező kommentje:
Szerintetek nyitva vannak a fagyizók ilyenkor? :)
2012. máj. 1. 13:55
 13/21 anonim válasza:
Nálunk nyitva van bp gyere fel pestre kimegyek veled majálisozni ha akarod mi du kimegyünk
2012. máj. 1. 13:57
 14/21 A kérdező kommentje:
ha háromkor elindulnék jobb esetbe is csak 5 fél hat fele érnék fel szóval....:)
2012. máj. 1. 14:00
 15/21 anonim válasza:
Kar hogy messze laksz reggel elkellett volna jönnöd a barátnőkkel. De fagyizó csak van ott is nyitva. Én amugy simán elmennék egyedül strandra
2012. máj. 1. 14:03
 16/21 anonim ***** válasza:
mondtak csomó ötletet, mindenre húzod a szádat, akkor mit vársz? ahhoz már nem is fűzök semmit, h az olvasás időpocsékolás...
2012. máj. 1. 14:09
 17/21 A kérdező kommentje:

akadj már le a köny dologról.Meg mi az hogy húzom a szám???

Aha tudom hogy felkellett volna..na mindegy:) Lehet elmegyek picit kutyázni tesómékhoz.Ott kitudok ülni napozni is :) Most néztem nálunk 35.3 °C fok van

2012. máj. 1. 14:14
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem tudod, hogy mit hagysz ki, én imádok olvasni.:D Azért gondolod, hogy időpazarlás, mert még nem olvastál igazán jó könyvet :)

Én mindig lefoglalom magam tavasszal/nyáron valamivel, mert muszáj bent elszórakoztatnom magam (fényallergia).:D Rajzolok (képregényt, posztert), zeneszövegeket írok, festek (papírra/szobafalára/akárhova). Nyelvet tanulok. :D Angol megy felsőfokon, német alapfokon és most kezdtem el a finnet. És ha eljutok minimum a középfokúig, akkor jön a norvég, utána az ír, ha azzal végzek akkor találok még valamit. xD Jó mert naponta több órát igényel a nyelvtanulás és addig nem tudok unatkozni. :P

Aztán keresek többszázas best of listákat albumokról a imádott zenei stílusaimból és kivégzem őket amíg tanulok. (Ha anyud alszik, headseten hallgasd):D

Aztán FPS-ekkel játszok. (Szintén headset) :D

Kutyázok :D

Keresek how to videókat a youtube-on pl. rajzokról, black metál éneklésen át mindenről ami érdekel és gyakorlom :D

Frizurákat csinálok magamnak youtube/megérzés alapján, sminkekkel kísérletezek.

Sütni/főzni tanulok. Ruhát tervezek. :D

Én ezeket szoktam hogy ne unatkozzak. :)

2012. máj. 1. 14:34
 19/21 A kérdező kommentje:
Aha ez tök jó:D Gondolom én azért nem találom itthon fel magam mert nem sűrűn vagyok itthon.Én inkább élem az életet,mint olvasom :) Szerintem sokkal izgalmasabb áltélni a dolgokat mint csak olvasni róla.Szeretek barátnőkkel császkálni a városba csak úgy.Megenni egy fagyit,elmenni mozizni,feltekerni erdőbe,bográcsozni.Akármit csak ne legyen unalmas :)
2012. máj. 1. 14:43
 20/21 anonim ***** válasza:
kár h kérdező kommentjét nem lehet lepontozni.
2012. máj. 1. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!