Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek sincs semmi...

Szerintetek sincs semmi esély? Hagyjam abba?

Figyelt kérdés

szeretek rajzolni de mikor meghallom anyumék/a tesóm véleményét a rajzomról mindig összetépem bármennyire is tetszik nekem..a tesóm mindig hibát talál benne anyum meg azt mondja, hogy érdekes.

íme két 5 perces rajzom (festett és grafikus)

festett(ez nagyon nem szimmetrikkus-nem mértem be): [link]

a grafikus portré(rajzoltam már jobbat is csak eldobtam-ez is 5 perces):

[link]

művészeti iskolába szeretnék menni-fejleszteni magam, mert érdekel a dolog...csak a visszajelzésekből gondolom, hogy inkább hagyjam a fenébe..

2010. okt. 31. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:

tényleg van mit gyakorolnod

de attól nem kell abbahagyni a rajzolás..

Saját örömödre még csinálhatod

2010. okt. 31. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:
*rajzolást
2010. okt. 31. 10:52
 3/5 A kérdező kommentje:
ha majd hazamegyek még mutatok párat...amik be vannak mérve...és amiket nem mutattam meg senkinek
2010. okt. 31. 10:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha szeretsz rajzolni akor ne hagyd abba! Mert nem a tesód vagy az anyukád fog ezzel foglalkozni, hanem te. És, ha sokat gyakorlod akkor nagyon szép rajzok "születhetnek". De szerintem foglalkozz egy-egy rajzzal egy kicsit több időt ne csak 5 percet. Próbáld meg jobban kidolgozni az árnyékokat, tónusokat. És először mindig az vázlatot csináld meg a rajzodhoz.
2010. okt. 31. 11:06
 5/5 A kérdező kommentje:

igen, mindig úgy csinálom és lett is már pár szép rajzom csak keveredés van és otthon csak ma lett internetem és ha megtalálom fölteszem.

köszönöm:)

2010. nov. 1. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!