Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van esély vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esély vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
A nemrégiben megismerkedtem egy lánnyal, aki egy lányhaverom osztálytársnője és valami nagyon megfogott csajban. Elég sokat levelezünk interneten keresztül, de eddig még ritkán találkoztunk, mert messzebb lakik és ritkábban jár le hozzánk vidékre. A hétvégén lent volt és az egyik napon hazakísértem kézen fogva, de semmi sem történt. A másik nap viszont azt mondta hogy nagyon jó fej vagyok meg minden, de nem akar belemenni komoly kapcsolatba, mert úgymond élni akar és meg hogy még alig is ismerem, stb. Mondjuk ezt még alá is írom, hogy ez még lehet korai lenne neki. A barátnője szerint nagyon bír engem és minden ismerősöm meg mindenki azt mondja, hogy ne hagyjam ennyiben a dolgot, hanem harcoljak érte. Én meg nem tudom mit csináljak. Hagyjam vagy hajtsak?! Nagyon aranyos és nagyon jól elbeszélgetünk mindig! :) Szerintetek van esély vagy valami?
2011. ápr. 26. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem próbálkozhatsz még. abból baj nem lehet. ha zavarja majd szól. akivel már 3 éve együtt vagyok, azt én is visszautasítottam első néhány próbálkozásakor.
2011. ápr. 26. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Istenem tipikus HP hulye pi... mit keres ferjet. szereto apat aki eltartja a csaladot. hulye ez a csaj h szedit teged. menj oda hozza hivd felre mondd meg neki h nagyob megkedvelted szeretned megismernu. tobbet velelenni es kerdezd meg vane ra eselyh tobb lwgyen mint baratsag. ha felre beszel akkor uhh bocs mennem kell es gello szia. legyen benned tartas. ha meg megvan felprobalod es.otthagyod mint a haaznaltkotont az utszelen
2011. ápr. 26. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:

ha nagyon tetszik neked, és tényleg jól érzed vele magad akkor ne hagyd annyiban! ha küzdesz és nem jön össze, akkor elmondhatod, hogy te megpróbáltad, és nem miattad nem jött össze. de ha meg se próbálod, akkor bánni fogod. hidd el: kockázat nélkül nincs győzelem:) a lányok meg szeretik, ha a fiúk kicsit "küzdenek" értük! sok sikert:)

15/L

2011. ápr. 26. 22:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Rendben! Köszönöm a válaszokat!

Hát akkor nem adom fel és próbálkozok, persze nem sietem el a dolgokat, mert abból semmi jó nem sülhet ki. Még 1 ember sem mondta hogy adjam fel, biztató. Ha esetleg amúgy vannak még válaszok, szívesen várom őket. Meg arra is kíváncsi lennék, ki mennyi időt udvarol max. és kb. a lányok mennyi idő alatt adják be a derekukat?!

2011. ápr. 27. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!