Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk. Vissza akarom kapni. Esély? V hagyjam?
Te szakítottál Vele, most meg vissza akarod kapni?
Vagy Ő szakított? Vagy közös megegyezéssel? Nem világos. Pedig nem mindegy.
14:27 Értem. És hogyan állsz most a bizalommal? Mert ha most ugyanúgy nem bízol benne, akkor nincs sok esélyetek együtt.
Szerintem az a két hét nem is hülyeség. Addig ne keresd, max. 1 db SMS, ha még nem mondtad volna el szóban, hogy "Sajnálom, hülye voltam, nem akartalak megbántani. Nem bíztam eléggé Benned, mert még Nekem sincs elég önbizalmam. Szeretném jóvá tenni." Kb. ennyi.
Jó, hogy ezt elmondtad, ennyivel világosabb a kép.
Nem, nem ítéllek el, hogy bántani akartad.
Szerintem (és nem csak szerintem) ez úgy van, hogy mindent vissza kell adni egy párkapcsolatban, ahol egyenrangúak a felek. A jót is, és a rosszat is. A TITOK a mértékben van.
Mindig egyensúly közeli állapotban kell lenni, mert ez a hosszú párkapcsolat egyik feltétele. Ha azonban szereted a másikat, akkor JÓT akarsz neki. Tehát amikor kapsz tőle valami JÓT, akkor egy kicsivel TÖBBET adsz vissza neki. Amitől Ő is úgy fogja érezni, hogy neki is többet kell adnia legközelebb. Aztán TE megint növeled a dózist. ;)
Sajnos nem mindig csak jót kapunk a párunktól, van úgy, hogy ROSSZAT. Ezt is vissza kell adnunk!!! (Különben borul az egyensúly.) De mivel szeretjük, lehetőségünk van arra, hogy egy kicsik KEVESEBB rosszat adjunk neki. Ezt lehet, hogy Ő megint visszaadja nekünk. De akkor adhatunk megint kevesebbet, és ezt folytathatjuk addig, amíg már olyan nevetségesen kicsi lesz az a rossz, hogy csak nevetünk rajta.
Ez egy könnyűnek tűnő, ám a valóságban nehéz feladat, sokan elbuknak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!