Mit tegyek? Van még esély vagy hagyjam inkább?
Mintha én írtam volna ezt a kérdést ki. Úgy örülnék, ha én tudnám a választ. Ugyanebben a cipőben járok. És egyszerűen megőrülök. Volt "tisztázó" beszélgetésem az én fiúmmal, akit szeretek, de nem jutottunk előbbre. Ő sértve érzi magát, és nem hisz nekem, hogy szeretem. Mondjuk én most először beszéltem vele erről. Szerintem próbálj beszélni a sráccal, és valahogyan jussatok dűlőre. Ha újból visszautasít, akkor szerintem hagyjad. Ha ezerszer megkérted, de ő nem tud megbocsátani, akkor itt sajnos már nincs mit tenni. És szörnyen sajnálom, ha ez történik. Tudom, hogy milyen lelki kín ez neked.
Remélem jól sülnek majd el a dolgok. Én szurkolok neked!
Ahogy leírtad, az a probléma, hogy ő valószínűleg nem érzett semmit irántad. Lett egy másik barátod, akivel szakítottál és erre megharagudott. ( Mondjuk nem igazán világos számomra pontosan miért ) Azaz a helyzet csak romlott.
Azt tanácsolom: ha még nem mondtad el Neki mit érzel, feltétlen tedd meg.
Ha viszont ezt már megtetted, szerintem hagyjad. Te megtettél mindent. :)
A legjobbakat!
Sárky
Szerintem próbáld meg!
Max. ahogy jó édesapám mondaná adtál a szarnak egy pofont. XD
Sok sikert!
Sárky
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!