Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? Van még esély...

Mit tegyek? Van még esély vagy hagyjam inkább?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú aki nagyon tetszett nekem de ő csak barátként viszonyult hozzám így összejöttem egy másik sráccal de mivel nem működött a dolog(a másik fiút szerettem)szakítottam vele 2 hét után.A fiú akit szeretek ezt megtudta és azóta haragszik rám...Több mint fél éve történt a dolog rengetegszer bocsánatot kértem,könyörögtem de hiába...mit tegyek??szeretem mindennél jobban azóta is és minden egyes alkalommal mikor meglátom olyan erős vágyat érzek hogy megölelhessem,megcsókolhassam stb...Ma megnézett myvipen minden ok nélkül de nem rejtve pedig megtehette volna!Szerintetek van még esélyem vagy hagyjam?szeretem és nem akarom elveszíteni bár tisztában vagyok vele hogy mekkora hülyeséget csináltam és megérdemlem minden elutasítását...még szűz vagyok és vele el tudnám képzelni az elsőt is úgy érzem ő lenne az akivel boldog lehetnék nagyon hosszú ideig
2009. ápr. 20. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mintha én írtam volna ezt a kérdést ki. Úgy örülnék, ha én tudnám a választ. Ugyanebben a cipőben járok. És egyszerűen megőrülök. Volt "tisztázó" beszélgetésem az én fiúmmal, akit szeretek, de nem jutottunk előbbre. Ő sértve érzi magát, és nem hisz nekem, hogy szeretem. Mondjuk én most először beszéltem vele erről. Szerintem próbálj beszélni a sráccal, és valahogyan jussatok dűlőre. Ha újból visszautasít, akkor szerintem hagyjad. Ha ezerszer megkérted, de ő nem tud megbocsátani, akkor itt sajnos már nincs mit tenni. És szörnyen sajnálom, ha ez történik. Tudom, hogy milyen lelki kín ez neked.

Remélem jól sülnek majd el a dolgok. Én szurkolok neked!

2009. ápr. 20. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Ahogy leírtad, az a probléma, hogy ő valószínűleg nem érzett semmit irántad. Lett egy másik barátod, akivel szakítottál és erre megharagudott. ( Mondjuk nem igazán világos számomra pontosan miért ) Azaz a helyzet csak romlott.

Azt tanácsolom: ha még nem mondtad el Neki mit érzel, feltétlen tedd meg.

Ha viszont ezt már megtetted, szerintem hagyjad. Te megtettél mindent. :)

A legjobbakat!

Sárky

2009. ápr. 20. 21:24
 3/4 A kérdező kommentje:
személyesen még nem beszéltem vele,mindenki azt mondja tegyem azt de egyszerűen félek hogy lefagyok és nem tudok majd mit mondani neki:Selső válaszolónak köszönöm sok szerencsét kívánok neked is és persze a második válaszolónak is nagyon köszönöm megpróbálom még egyszer mert nagyon szeretem és nem akarom(tudom) elveszíteni!
2009. ápr. 20. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg!

Max. ahogy jó édesapám mondaná adtál a szarnak egy pofont. XD

Sok sikert!

Sárky

2009. ápr. 20. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!