Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély hogy vissza jön vagy hagyjam az egészet?
Figyelt kérdés
Több mint 1 évet voltunk együtt a barátnőmmel, amikor szakított velem ( nem először, de mindig újra összejöttünk mert szerettük egymást. )Tényleg igaz szerelem volt. Most már nem loholok utána, nem hívom, nem csinálok semmit. Ő sem keres már, lassan 2 hete. 1. barátja voltam, még kislány volt. Nem hiszem hogy tudja mit veszített. Van rá esély hogy visszakönyörgi magát ? (sohasem csinált még ilyet.. )2011. jún. 20. 14:45
2/4 anonim válasza:
Ha nem jön vissza, nem jön, akkor hagyd a fenébe.
Mondom ezt én, aki kétszer otthagytam a pasimat, aztán mégis vele vagyok lassan 1,5 éve. Persze ez kivételes eset szerintem mert nálunk elég szenvedős volt a dolog... De ha csak úgy elhagyott, és nem látszik, h visszajön, valszeg nem is fog. Ne erőltesd, ne filózz rajta, ha vissza akar jönni úgyis visszafog. Ha meg ne, azt is el kell fogadni!
3/4 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy túl akar lépni és abban is hogy szeret. Azt nem tudom hogy rájön, hogy mekkora fas*ságot csinált és akkor elvileg vissza jön..
2011. jún. 20. 14:56
4/4 anonim válasza:
hát ha eddig mindig visszament hozzád, de most nem keres, akkor szerintem végleges. úgy van vele, hogy ok eddig tartott, de többet nem tudok elviselni, ideje továbblépni. pláne mert 1. pasija voltál, most már ki akarja próbálni, hogy mással milyen, nem akar egyvalakivel leragadni egész életére, pláne, ha folyton összejöttök meg szakítotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!