Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a tapasztalatorok a ráckeve...

Suetonius kérdése:

Mi a tapasztalatorok a ráckevei fürdő naturista estjeivel?

Figyelt kérdés
A szauna miatt érdekel elsősorban. Tegnap próbáltam, isteni komplexum. Csak kínosan figyelni kell arra hogy ne lógjon intim testrész, az meg eléggé tönkreteszi számomra a nyugodt szaunázás élményét.

2023. aug. 27. 10:21
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

De ha egyszer nem lehet meztelenül szaunázni, hanem az előírt minimum módon el kell takarnod a genitáliád, akkor ezen mit nem lehet megérteni?

Ezért írtam, hogy akkor keress magadnak olyan helyet, ahol lehet meztelenül szaunázni, vagy otthonra is lehet vásárolni komplett szaunákat mindenféle méretben és kivitelben. Otthon pedig senki nem szabja meg neked a szaunázás szabályait, de egy közösségi helyen nem te írod a szabályokat, hanem neked kötelező betartani azokat.

Most komolyan... Mit nem lehet ezen megérteni?🤔

2023. szept. 13. 10:16
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Régen jó volt, de most már nem szeretjük. Sok gond van a higiéniával és a szaunamesterek is taplók. Főleg az a Selejtje.
2023. szept. 21. 20:03
 33/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm az első releváns választ, 32-es! :)

Mit értesz a higiéniai és a szaunamesterekkel kapcsolatos problémák alatt?

2023. szept. 21. 20:06
 34/36 anonim ***** válasza:

Már én sem járok hosszú évek óta a Lukácsba, mert full homo lett, és képtelenség a sok f@szra kiéhezett homo között normális emberi módon szaunázni, ahogy a Királyban is.

Amikor az egyik sporttárs haverom szólt a Lukácsban az egyik fürdőmesternek, hogy percenként molesztálja valamelyik homo, az volt a válasza, hogy "nem kötelező ide járni". Mármint neki, és nem azoknak a homoszexuális férfiaknak, akik zaklatják a rengeteg pénzt kifizető vendégeket, akik nem a homokosokért járnak a fürdőbe.

Szerencsére, a sportklubunk sokkal rugalmasabb volt a probléma megoldásában, és a következő hónaptól már nem a Lukácsba vettek nekünk bérletet, amit később még a fürdő tett szóvá az egyesületünknek, ugyanis nem kis állandó bevételtől esett el a fürdő emiatt.

Megáll az ész!

2023. szept. 22. 14:42
 35/36 anonim ***** válasza:

#33: Van ott az a medence a szaunáknál, no az rendszeresen tele van mindenféle dologgal. Nem volt kedvünk belemenni olyan koszos volt a víz. A felmosás is hagy kívánni valót. Ráadásul a szauna előtti terek kicsik, az új szauna előtt olyan meleg van, mint a szaunában, a régi előtt meg kint kell várni a hidegben.

A szaunamesterek elég alpáriak, a múltkor olyan zenét tettek be, hogy inkább kimentem, mert minden második szó a b+ volt benne. Pár éve még voltak nagyon jó szaunamesterek is ott, amikor a Dóri meg az Áron szervezte, de amióta átvette a Selejtje az irányítást, azóta csapnivaló lett a hely. Meg sok embert engednek be, többet mint a kapacitás. Én meg nem szeretek más szőrős férfiakhoz hozzáérni, mert olyan sűrűn kell ülni. De a szaunamester még beengedi, van ott még hely, húzzátok összébb magatokat címszóval. De nincs hely, max egymás ölében már.

Szóval én inkább járok a Bearlangba, meg a V8-ba, illetve privát helyekre.

2023. szept. 22. 21:25
 36/36 A kérdező kommentje:

Nos igen, én az egész táncos részét nem értem a dolognak egyébként, de ez az én bajom. :)

Köszönöm a kimerítő választ! :)

2023. szept. 22. 23:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!