Mi a tapasztalatorok a ráckevei fürdő naturista estjeivel?
Az előző kommentedet is törölték, és biztosan nem te tévedtél, hanem a moderátor volt nagyon hidztis a kommented miatt...
Neked is az életed legnagyobb tévedése a tévedhetetlenséged, mint még oly sok embernek.
Kétszakos tanár lennék, de képzeld, sokkal jobb fizetéssel két viszonylag kényelmes állásban dolgozom mint úszómester és uszodagépész.
És 20 éve rendszeresen szaunázok. Ha kommunális szaunában, akkor a már említett okok miatt kénytelenek vagyok "egészségtelenül" szaunázni.
A szüleim házában viszont szégyentelenül és meztelenül szaunázhatok.
Továbbra sincs közöd az intim méretemhez, és ha lehetséges, akkor lovagolj már inkább másén.
Ugye ennyire megkérhetlek?🤔
"Az előző kommentedet is törölték, és biztosan nem te tévedtél, hanem a moderátor volt nagyon hidztis a kommented miatt..."
Kereshetsz bármennyit, sportolhatsz évtizedek óta, képzelhetsz magadról bármit, de jelenteni egy hozzászólást, ami tükröt tartott eléd, olyan szintű frusztráltságra és beteg lélekre vall, amit semmi sem kompenzálhat. Sajnállak.
Gondolkodj el ezen, mielőtt ezt a válaszomat is jelented.
Nem tudom honnan vetted, hogy én jelentettelek, de ezek szerint jól írtam, hogy az életed (egyik) legnagyobb tévedése a tévedhetetlenséged.
A másik pedig az, hogy teljesen ismeretlenül hisztisnek, frusztráltnak, és beteg lelkületűnek tartasz más embert, de még azt is beképzeled magadnak, hogy görbe tükröt mutattál egy hisztis, frusztrált, és beteg lelkületű embernek, miközben a kommentjeidtől semmi sem árulkodik jobban arról, hogy a saját magad pszichés defektusait akarod kivetíteni másra.
Ezzel csak az a legnagyobb probléma, hogy ez már nem is sajnálatos, sokkal inkább szánalmas törekvés a részedről.
Adok neked egy jó tanácsot, ha akarod megfogadod, ha akarod lesz@rod:
Mielőtt mást akarsz kritizálni, előbb nézz magadba jól, és kezdd az önkritikánál. Ha így teszel, már lehet el sem jutsz a kritikáig...
"Mielőtt mást akarsz kritizálni, előbb nézz magadba jól, és kezdd az önkritikánál. Ha így teszel, már lehet el sem jutsz a kritikáig..."
Köszönöm a tanácsot és ismét egy tükörrel viszonzom.
Hozzászólásaid döntő többsége mások lenézése, kritizálása, kioktatása:
Én már írtam választ a kérdésedre. Mondd, mit szeretnél még, mit tehetek még érted? :)
Elintézzem neked, hogy az uszodában ahol dolgozom, az itteni szaunába bejöhess éjszakai meztelen szaunázásra? :)
Olyan rossz társaság nem lehetek, ha néha már zavaróan sokan keresik a kapcsolat mindenféle formáját velem... ;)
Szeretnél te olyan jó helyen lenni a toplistán, mint én... :)
De mivel te csak egy tévedhetetlen anonim vagy, így mindenki más csak tévedhet rajtad kívül, aki a kommentjeimre zöldet nyom, és nem pirosat... ;)
A 14, 15, és 19-es kommentekben szerintem neked írtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!