Mi a tapasztalatorok a ráckevei fürdő naturista estjeivel?
"a fent említett testtájékok elfedése kötelező. :)"
Az nem naturizmus, kerülni kell a fenébe az ilyen helyeket. A naturista nem takargat, nem fed, nem szégyell semmit.
Itt Fehérváron az Árpád fürdő második emeleti szaunája minden nap naturista, persze rajtam kívül nem nagyon meztelen senki. A naturista esteken is textilben van a többség a medencéken kívül, engem kivéve. :)
Ez az ország még a naturizmust is képes textilesíteni...
"Ez az orszag még a naturizmust is képee textilesíteni." Talán nem ennyire rissz a helyzet, (lásd nyugati határszél szaunái) de tény, hogy ez egy hosszú és rögös út.)
Most már értem egyébként a 2,4,6,8#as válaszoló értetlenkedését. Mondjuk a sarvári fürdő szaunájához szokva, ahol egészségesen, azaz meztelenül szaunáznak az emberek, valóban nehezen értelmezhető a dolog. Ne fürdőruhában, de takard el magad. Ugyan már...
"Mondjuk a sarvári fürdő szaunájához szokva, ahol egészségesen, azaz meztelenül szaunáznak az emberek, valóban nehezen értelmezhető a dolog. Ne fürdőruhában, de takard el magad. Ugyan már..."
Tehát ha valaki nem meztelenül szaunázik, az nem egészséges?
Erről tudnál egy linket is mellékelni?
Csak mert sportolóként egyáltalán nem vagyok szégyellős srác, de a sok homoszexuális miatt mégis úszógatyában szaunázok lassan 20 éve, mert nem szeretném ha minden b.zi a lankadtan is nagy f@szomat nézegetné az "egészséges" szaunázás helyett...
Örülök hogy megértettél!
/2,4,6,8,voltam/
#18-as anonim
Csak azért tudhatod, hogy oda is szoktam írni, mert én nem anonim vagyok, mint itt 1000-ből 999-en veled együtt.
Igen, én magam is biszexuális vagyok, és iszonyatosan tud dühíteni a sok rissz-rossz b.zi attitűd, mint mások feltűnő bámulása nyilvános fürdőben, szaunában, stb., és a nyílt flörtölgetésük az "egészséges szaunázás" helyett.
Egyáltalán vagyok homofób, vannak jól szituált és diszkrét melegek is a baráti körömbem, de nagyon utálom a f@szra kiéhezett b.zik viselkedését az ilyen helyeken, ahol a férfiak nyugalmát ilyen módon (is) zavarják.
Az intim méretemhez pedig semmi közöd, mint ahogy ahhoz sem, hogy milyen gatyára telik és milyen időközönként veszek újat.
Ja, és ne egy 20 éve sportoló embernek akard már megmondani a "tutit", hogy mi az egészséges, és mi nem...
#16,19 anonim
Nem a saját tapasztalatodra, hanem "az egészséges szaunázás" linkjére voltam kíváncsi, ezért kértem.
Másrészről, ha neked nem tetszik, hogy mások fürdőruhában, vagy az előírt takarással szaunáznak a "fürdőruha mentes" napokon, akkor keress magadnak másik szaunát.
Vagy csináltass magadnak otthonra egyet, már nagyon jó árakon elérhető mindenféle otthoni spa equipment.
"ne egy 20 éve sportoló embernek akard már megmondani a "tutit", hogy mi az egészséges, és mi nem"
Kérdezted, hogy miért nem egészséges fürdőruhában szaunázni, én leírtam. Ha nem hiszel nekem, kérdezd meg bármelyik szaunamestert, ugyanezt fogja mondani.
"Az intim méretemhez pedig semmi közöd"
Ó, elnézést kérek.
Te szoktál vele dicsekedni, hogy mekkora. Itt is, meg a homo kategóriában. De akkor ezentúl nem veszem a számra... :)
Biszex létedre eléggé hisztis vagy.
(18-as voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!