Mi a tapasztalatorok a ráckevei fürdő naturista estjeivel?
#2. Úgy tűnik, tök mindegy ki hogyan értelmezi.
A kérdező elérte legfontosabb célját:
meztelenségről írhat (juj) és homályos célzásokat tehet (húúúú).
Van akinek ennyi is örömöt okoz vasárnap délelőtt. 😁
Ezt nem értem...
Ha naturista est van, akkor miért kell kínosan figyelni arra hogy ne lógjon intim testrész?
Akkor nekifutok mégegyszer:
A fenti tapasztalás egy szombati napon keletkezett, amikor a szaunában kötelező az embernek magát eltakarnia. Én ezt nem szeretem mert 10 perc után nagyon rám tud melegedni a szaunalepedő/törölköző.
De! - és ezért a kérdés - úgy tudom, hogy vannak napok, amikor naturista módon használható a komplexumnak ez a része. Ezek tudtommal a szerdák, péntekek és vasárnapok.
És az ezzel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnek: tényleg lehet normálisan, meztelenül szaunázni ilyenkor és a személyzet erre ügyel is, vagy pedig ugyanúgy van, aki pl. fürdőruhában vagy nyakig betakarózva használja a kiírás ellenére?
Köszönöm! :)
Hibás megközelítés.
Nincs olyan hogy "kötelező az embernek magát eltakarnia".
-Vannak fürdőruhás napok.Ez úgy gondolom egyértelmű.
-Aztán vannak fürdőruha mentes napok. Világos, hogy nem azt jelenti, ilyenkor egy szem fogtömésben lógatod a cerkát, de korántsem azt, hogy "nyakig betakarózva" szabad beülni csak a kamrába.
Szóval fuss neki mégegyszer a szauna-etikett leírásának és próbáld meg helyesen értelmezni.
6# köszönöm a fölényes kioktatást, én is tudok ilyet, de inkább tegyük félre.
Az történt ugyanis, hogy leültem törölközőben a finn szaunában, ahol már volt egy vendég és tőle kérdeztem meg, hogy itt mi a szokás. És ő mondta, hogy a nemiszervek eltakarása kötelező. És valóban: felfigyeltem az ajtón lévő jelölésre is: szaunalepedő/szaunaruha/törölköző használata és a fent említett testtájékok elfedése kötelező. :)
Nem kioktatásnak szántam, de ha Te annak veszed, arról nem tehetek.🤔
Évtizedek óta járok szaunázni, de sehol sem láttam olyan "jelzést" amelyik arra utal, hogy mely testtájékok fedése kötelező.
Ahogy az előzőekben írtam, van fürdőruhás illetve fürdőruha mentes szauna.
Az hogy a másodikban ki mit takar el egy lepedővel, az nem előírás kérdése.
Hiszed vagy sem, a textilmentes szauna nem egy exhibicionista showműsor.
(#2,4,6 voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!