Nagyképű vagyok, vagy ez egy normális jól látom a helyzetet?
Egy jóbarát elhívott egy szórakozóhelyre, de én nagyon rosszul éreztem magam, tisztelet a kivételnek de úgy vettem észre ott majdnem mindenki felszínes beszólogatós hülyegyerek, de legalábbis nagyon nagyra van magával. A táncparketten elkezdett löködni egy társaság, egy másik társaság beszólt nekem, én visszaszóltam valami "poénosat", ők meg meg akartak verni, haverom se volt épp ott, úgyhogy 8 az 1 ellen volt a felállás, alapból nem hiszek abban hogy a verekedés bármit is megold, pacifista vagyok.
De nem csak rajtuk, egyszerűen majdnem mindenkin láttam, hogy hasonló kötekedő ha úgy tartja kedve, látszott a kisugárzásukon. Mintha a társadalom legalja gyűlt volna össze, akik még a 8 általánost sem végezték el 20 évesen, pedig csak egy átlagos szórakozóhely volt szombat este/vasárnap hajnalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!