Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nagyképű vagyok, vagy ez egy...

Nagyképű vagyok, vagy ez egy normális jól látom a helyzetet?

Figyelt kérdés

Egy jóbarát elhívott egy szórakozóhelyre, de én nagyon rosszul éreztem magam, tisztelet a kivételnek de úgy vettem észre ott majdnem mindenki felszínes beszólogatós hülyegyerek, de legalábbis nagyon nagyra van magával. A táncparketten elkezdett löködni egy társaság, egy másik társaság beszólt nekem, én visszaszóltam valami "poénosat", ők meg meg akartak verni, haverom se volt épp ott, úgyhogy 8 az 1 ellen volt a felállás, alapból nem hiszek abban hogy a verekedés bármit is megold, pacifista vagyok.

De nem csak rajtuk, egyszerűen majdnem mindenkin láttam, hogy hasonló kötekedő ha úgy tartja kedve, látszott a kisugárzásukon. Mintha a társadalom legalja gyűlt volna össze, akik még a 8 általánost sem végezték el 20 évesen, pedig csak egy átlagos szórakozóhely volt szombat este/vasárnap hajnalban.

2023. jan. 15. 03:39
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Mi a kérdés?
2023. jan. 15. 04:59
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Nem
2023. jan. 15. 07:07
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
#1 jó kérdés, annak a mondatnak pl se füle, se farka. :)
2023. jan. 15. 09:39
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom?
2023. jan. 15. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó volt a buli,más egyéb?
2023. jan. 15. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem is hasonló tapasztalataim vannak, csak az alja emberek gyűlnek össze az ilyen helyeken.
2023. jan. 15. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindenhol ez a tapasztalatom, nem kell szórakozóhely hozzá. Az emberek jó része felszínes rosszindulatú, és mivel elégedetlenek a saját életükkel, falkában azt nézik kibe hol lehet belekötni mi a gyenge pontja stb. És ha nem állok szóba ilyenekkel meg elvonulok, még engem tartanak nagyképűnek, pedig csak a konfliktust és az idiótákat kerülöm. Undorítóak és meghatódik a szívem komolyan ha valaki rendes jó lelkű őszinte emberrel sodor össze a sors. Szóval nem, nem vagy nagyképű :)
2023. márc. 17. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!