Normális hogy emiatt rosszul érzem magam?Hogy kezelhetném ezt a helyzetet jól?
Számomra teljesen igazságtalannak tűnik a helyzet. Dolgozok egy diákszövetkezetnél, ahol gyakoriak a műszak lemondások.Eleg sok diák dolgozik ott,és úgy gondolom,hogy aki ezzel foglalkozik az is a munkakörbe tartozik,hogy kezelje a lemondásokat.Nos,az utóbbi 2hetben nekem 3x kellett lemondanom a muszakom egészségügyi okokból.
Mai napom 3oraval előtte tudtam lemondani mert reggel iszonyatos torokfajasra ébredtem,plusz elment a hangom.olyan helyen dolgozok,ahol beszélni kell!
Nagyon rosszul vagyok
De már előre rettegek attól,hogy le fog cseszni,vagy hogy akár ki rúg emiatt.
Pedig normálisan végzem a munkám,de sajnos ilyen.
Hiába vinnék neki orvosi igazolást,nem érdekli csak 4ora eltelte előtt.
És az,hogy a tudatában vagyok annak,hogy még le csesz is,csak meg rosszabbul leszek.
Hogy kéne ezt jól kezelni?
Normális!
Nagyon nincs rendben 2 hét alatt 3x lemondani a munkát. Jó mondjuk vegyük azt, hogy most tényleg beteg vagy, a múlt héten 2x miért kellett?
Teljesen normális lenne, ha beteg vagy 1 hétig, de az, hogy minden 2-3. nap, az azt jelenti, hogy akut munkaundoritiszed van, és nyilván ezt más is tudja diagnosztizálni.
Négy orahosszas munkáról beszélünk,plusz azt elfelejtettem írni,hogy volt,hogy én 3x is úgy mentem dolgozni hajnalban,hogy akkor szóltak hogy még se kellek.:D legutóbb fogorvoshoz kellett mennem,most elkaptam valami nyavaját,nem gondoltam,hogy rá megy a hangszallagomra.
Plusz igazságtalannak gondolom magammal szemben azt,hogy valaki hetente minden egyes alkalommal lemondja a munkáját,miközben én fél év alatt most mondtam le 3x.
Csak kicsit védjem is magam.
8 órát is beszéltem végig telefonos melóba, mert ha mar maganak fizeti az ember a lakását, megélhetését, inkabb végig viszi, mint tappenzre menjen. Persze ez nem jó, mert masok is betegek lehetnek, de a szukseg nagy ur. Ezert a felnott világba ez tenyleg nyafogasnak tűnik.
Viszont a munkaltato se korrekt, ha berangat aztan megse dolgozhatsz, ehhez nem kell, nem is szabad hozzaszoknod.
Kivanom, hogy legyen majd 1 munkahelyed, ahol kölcsönös a tisztelet es egyik fel reszerol se tortenik ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!