Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért ciki számomra amikor az...

Miért ciki számomra amikor az emberek táncolnak?

Figyelt kérdés

Ha létezik olyan, hogy táncgátlásban szenvedő ember akkor az én vagyok. Másnak is ciki amikor az emberek komoly fejet vágnak s közben táncolnak? Egyszerűen nem tudom elengedni magam mások társaságban, nem tudom rávenni magam hogy táncoljak, mintha valami nem engedne. Pedig otthon nagyon jól táncolok 😂 s szeretem is a mozgást de társaságban beáll a fagyás.

Másnak is van ilyen? Hogyan változtathatok rajta?

Jól akarom érezni magam mások társaságában is…

2022. aug. 19. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az az alkohol mennyiség, hogy én táncoljak. Engem ez olyan szinten bestresszel, hogy el sem tudom mondani. Még ha egyedül vagyok és zenét hallgatok sem táncolok.
2022. aug. 19. 16:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor te nem is akarsz változtatni rajta? 😂
2022. aug. 19. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem szeretek valamit azt minek eroltessem? 30 évig jó volt így nem fogok kényszerből táncolni, ez nem egy olyan dolog amit muszáj változtatni a normális élethez. :D
2022. aug. 19. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Én sehol sem szeretek táncolni. Semmilyen zenére sem. Ilyen kellemetlen érzés jön rám ha táncolok gyerekkorom óta. És én sem változtatnék rajta úgy mint az előttem lévő.
2022. aug. 23. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!