Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Az ciki ha én szeretem az...

Az ciki ha én szeretem az öcsémmel nézni a ninjagót??

Figyelt kérdés

Én 17 éves vagyok. Az öcsém miatt elkezdtem nézni vele a ninjagót. Nekem tetszik, és szeretem nézni.

Ja és csajok! (akik nézik)

Ki szereti Nyát? :):):)

17/L

2021. ápr. 27. 10:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem az. Én is nézek olyan dolgokat ami lehet hogy ciki a velem egykorúak társaságába 20/F vagyok de nem érdekel. Egyszerűen nem beszélek nekik róla
2021. ápr. 27. 10:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem gáz az.

Miért lenne az?

2021. ápr. 27. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz. Örülj, hogy van egy közös érdeklődésetek, ami mindkettőtöket leköti. Amikor én voltam 16-18 éves, én Transformers és egyéb rajzfilmeket néztem a kisöcsémmel. Egész kis hagyományt csináltunk belőle. Egyébként eléggé más érdeklődéseink vannak, de ezek az emlékek legalább összekötnek minket.
2021. ápr. 27. 11:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki. Én is szoktam nézni az unokaöcsémmel, pedig 30 éves nő vagyok. Az első néhány évad kifejezetten tetszett, az újabbak nem annyira. Nekem a film a kedvencem, főleg azért, mert sok filmes klisét kiparodizál, ez tetszett a sorozat elején is. A későbbi részekre ez már nem annyira jellemző, így azok a részek kevésbé tetszettek, na meg a kedvenc szereplőmet is kiírták.

Egyébként nagyon sok gyerekmesét eleve azzal a szándékkal készítenek, hogy az egész család számára szórakoztató legyen, szerintem a Ninjago is pont ilyen. Így egyáltalán nem furcsa, hogy neked is tetszik.

2021. ápr. 28. 15:59
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!! 4-es, mért ki volt a kedvenced?
2021. máj. 10. 16:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Garmadon, mint pozitív szereplő.
2021. máj. 10. 19:21
 7/10 NemAndor2020 ***** válasza:
Szerintem az csak jó !
2021. júl. 7. 12:26
 8/10 Cica2010 válasza:
Csak Ninjagót nézek pedik cikinek számít az osztályban, nem értem miért. Nekem Nya a kedvencem
2023. febr. 6. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:
24 éves férfi létemre kezdtem el nézni, egyedül. Ciki vagy sem kit érdekel? Komolyan mondom, hogy tetszik, van neki nosztalgikus hangulata pedig régen nem néztem. Visszahoz egy kis részt a gyerekkorból. Amúgy meg nem kell róla senkinek sem beszélni és nem lesz ciki.
2023. aug. 14. 22:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Dehogy, sok felnőtt nézi.
2023. szept. 21. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!