Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nem ciki/fura úgy meghívni...

Nem ciki/fura úgy meghívni valakit egy szülinapi összejövetelre, hogy közben még nem köszöntött fel?

Figyelt kérdés

Szülinapom van (nem azért írtam ki, mert nincs aki felköszöntsön és itt várom :D) és van egy barátom akiről tudom, hogy elfoglalt. Nem szokott elfelejteni, bár van hogy 1-2 napot csúszik a köszöntés de én ilyenből nem csinálok sose problémát.

Szerveznék kis összejövetelt, erre a hétre (mindegy hogy miért így alakult, hogy nem előbb), viszont ehhez jó lenne tudnom ráér-e.

De ha írok neki, hogy figyi ekkor és ekkor nem jó, akkor nem veszi ki magát hülyén, hogy ő nem írt még? Nem akarom, hogy célzásnak vagy szemrehányásnak vegye.

Tudom, tudom életprobléma:D

2022. ápr. 19. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Dilemma feloldása: hívd meg holnap, így nem lehet arra fogni hogy a születésnapodon hívod fel magadra a figyelmet.
2022. ápr. 19. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Nyugodtan kérdezd meg még időben hátha szabaddá tudja tenni magát nehogy utána meg már késő legyen és ne tudja átszervezni dolgait.

Boldog születésnapot! :)

2022. ápr. 20. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!