Ciki elmenni 3 csajjal bulizni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Az van ,hogy elszeretnék menni egy buliba amin az egyik kedvenc zenészem fog énekelni. És megkérdeztem haverjaimat ,hogy eltudnának e velem jönni de egyiküknek sem jó. Az egyikhez vendégek jönnek a másik buliba lesz másik meg nem szereti a magyar zenét. Unokatesóm pedig elhívott ,hogy akkor menjek el vele és két barátnőjével. És így nem lenne ciki elmenni? (Még sosem voltam egy buliban sem csak ilyen házi buliban. És még nem is voltam berúgva.)
16/F
2021. aug. 21. 13:47
1/6 anonim válasza:
Dehogy ciki, nekem ilyen eszembe sem jutna. Menj el és érezd jól magad!
2/6 anonim válasza:
Szerintem elég király lányokkal menni bulizni, menj el bátran!!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Akkor szerintem elmegyek. Csak azért kérdeztem amúgy mert ,hogy ugye egyedüli fiúként lennék és ,hogy emiatt.
2021. aug. 21. 16:28
4/6 anonim válasza:
Szerintem is inkább menőnek fogják tartani, nem pedig cikinek.
5/6 anonim válasza:
én egyszer 4 lánnyal mentem dizsibe .elötte alapozás .a ngy lány satukészen ért el a discoig belém karolva a kidobók meglátták hogy 4 csajt viszek és ingyen bemehetnünk :Dkirály volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!