Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyhogy ciki török sorozatoka...

Hogyhogy ciki török sorozatokat nézni, ha animét nézni nem ciki?

Figyelt kérdés
Sok animébe nyávognak a szereplők, meg van ami olyan gyerekes. Nem akarom leszólni az animéket, én is nézek néha animét és láttam már nagyon jókat, csak nem értem, hogy miért elfogadhatóbb az embereknek ha valaki animét néz, mint ha valaki török sorozatokat néz? Én sok török sorozatot nézek, és sokszor megkaptam már, hogy jajj de ciki vagyok. Bezzeg ha valaki animés azt elfogadják az emberek, pedig abba is vannak nyálas szerelmi szálak, meg olyan is ami komolyabb, ahogy török sorozatokból sem az összes nyálas, hanem van izgalmasabb abból is.

2021. jan. 18. 13:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%
Ez egy bizonyos réteg csak. Animéből is van olyan ami kimondottan az érettebb közönségnek szól ( bár meg kell hagyni hogy a többség valóban a bugyuta fszságokat kedveli) . Török sorozatoknál dettó
2021. jan. 18. 14:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nem feltétlen a török sorozatokkal van baj, hanem a szappanoperákkal. Ezeket valamiért csak a nagyik szórakozásának szokták tartani. De az anime az "fiatalos" (vagy nem tudom, hogy mondjam) ezért azt inkább elfogadják.

Szerintem egyikkel sincs baj, ez egyszerűen emberi hülyeség, hogy amit ők nem szeretnek az le kell szólni

2021. jan. 18. 14:07
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Én még életemben nem hallottam, hogy török sorozatot nézni ciki lenne. Persze mentek a Szulejmános viccek régen, de az átlagember azt se tudja, mi fán terem a török sorozat, és nagy eséllyel fel sem ismeri, hogy azt néz, hogyha magyar szinkronos, úgyhogy leszólni sem fogja tudni.
2021. jan. 18. 14:08
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
Talán azért lehet mert az idősek szoktak inkább török sorozatokat nézni. Mostmár ahogy én látom kihaló félben van ezért lehet cikizni anélkül, hogy egy több milliós több nyelvű fancsoport vágna vissza. Az animék ezzel szemben évről évre erősödnek és több milliós a fanbase-e. Ha csak a mal-t nézzükk akkor is magyarországon van legalább 1 millió ember aki már látott animét úgy, hogy végig is nézte azt.
2021. jan. 18. 14:13
 5/15 anonim ***** válasza:
53%
#4 egyébként pont hogy az utóbbi évek újdonsága a török sorozatok. A magyar animés közösség pedig maximum 150 ezer embert jelent de átlag olyan 20 ezer rajongó ha akad. Ha több lenne akkor fan fordítások lennének és az animax stb csatorna sem ment volna csődbe
2021. jan. 18. 14:17
 6/15 anonim ***** válasza:
73%

Mindegyik animés rajzolt csajokra veri a cerkáját?🤔🤔

Én eddig erről nem tudtam, de örülök, hogy felvilágosítottál, hogy tudtom nélkül vertem eddig rá. Lehet alvajárva csináltam, de valahogy biztos, ha te mondod🤷🏻‍♀️

2021. jan. 18. 14:23
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

"Egyből tudod róla, hogy szexuálisan elborult, rajzolt csajokra merevedő figura. Mindegyik anime-s ilyen."

Szóval ha lányként azt mondom, hogy animét nézek akkor te ennyibőp már megállapítod, hogy én sexuálisan elborult vagyok és anime csajkra izgulok fel?

Nem minden animés ugyan olyan! Ráadásul nem azok a többség akiket te leírtál.

Sok anime van. Ha valaki azt mondja, hogy néz animét abból nem lehet megállapítani, hogy milyen ember.

2021. jan. 18. 15:48
 8/15 A kérdező kommentje:
8-as, ha lányként nézel animét akkor meg azzal jönnek, hogy anime fiúkra izgulsz fel, csak mert van 1-2 lány aki anime karakterekbe szerelmes és az anime utálók meg szeretnek általánosítani. Én nem vagyok anime rajongó, de eszem ágába nem jutna általánosítani, hogy minden animés ugyanolyan.
2021. jan. 18. 15:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ha több lenne akkor fan fordítások lennének és az animax stb csatorna sem ment volna csődbe"

Azért mentek csődbe,mert a legtöbben nem kedvelik a magyar szinront,ezért inkább online, felirattal nézik. Sajnálom a bukását,de kicsit jobban is odatehetnék magukat.

2021. jan. 18. 16:03
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem az anime nagyar szinkronja nem azért bukott meg, mivel nem volt elég néző. A mai napig hiszik azt az emberek, hogyha valami animált, akkor az csak gyerekeknek készíthették. Szóval az animéket halalra vágták, hogy minden vért és szemérmetlenkedést kiszedjenek belőle, ennek meg sokan nem örültek ugye...
2021. jan. 18. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!