Hogyhogy ciki török sorozatokat nézni, ha animét nézni nem ciki?
Figyelt kérdés
Sok animébe nyávognak a szereplők, meg van ami olyan gyerekes. Nem akarom leszólni az animéket, én is nézek néha animét és láttam már nagyon jókat, csak nem értem, hogy miért elfogadhatóbb az embereknek ha valaki animét néz, mint ha valaki török sorozatokat néz? Én sok török sorozatot nézek, és sokszor megkaptam már, hogy jajj de ciki vagyok. Bezzeg ha valaki animés azt elfogadják az emberek, pedig abba is vannak nyálas szerelmi szálak, meg olyan is ami komolyabb, ahogy török sorozatokból sem az összes nyálas, hanem van izgalmasabb abból is.2021. jan. 18. 13:41
11/15 anonim válasza:
Török sorozatok alatt szerintem csak a gáz szappanoperákra gondolnak, és ezért. Biztos vannak jók is.
12/15 anonim válasza:
10-es, nem azért ment csődbe az Animax, mert sokan nem szeretik a magyar szinkront. Hanem azért, mert nem frissítették a kínálatot + animét már szinte nem is adtak. Kijelentették, hogy ők ifjúsági csatorna, de bebuktak. Orrba-szájba mentek az ismétlések, és még a legkeményebb fan is megunja, ha állandóan ugyanazt az animét látja. Még akkor is, ha a kedvence.
Bár igaz, a magyar szinkronok többsége is bődületesen f*s lett, ami szintén hozzájárult a csatorna bukásához.
13/15 anonim válasza:
Normalis ember siman nem foglalkozik azzal, hogy a másik mit néz.
14/15 anonim válasza:
Jó, de milyen török sorozatokról van szó? Csak mert nem hiszem, hogy ha mondjuk azt mondod, hogy nézed az Ezel-t, a The protector-t, vagy a Mucize Doktor-t, akkor ugyanúgy reagálnak, mint az ezredik valamilyen-szerelemre.
15/15 anonim válasza:
#6 te szerintem össze kevered az animét a hentaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!