Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi volt életed legcikibb...

Mi volt életed legcikibb bulizós sztorija?

Figyelt kérdés

2022. júl. 24. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
2 ilyen volt, mindkettő az volt, hogy durván bebasztam és rámentem közeli ismerőseimre. Az egyiknek rossz vége lett, a másik lány nem vette komolyan :D
2022. júl. 24. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Macska alomban fetrengtem, ordítva hánytam az utcán (szerencsére lakatlanabb területen). Ezen kívül végig azt hittem, hogy mindenki részeg akárcsak én és kiderült, hogy én vagyok egyedül aki beivott és kínosan nézték egész este amíg tartott a buli, hogy mit szerencsétlenkedek össze gatya részegen.
2022. aug. 12. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Macska álmosat úgy kell elképzelni, hogy egy ponton gyűjtötték a használtat az udvaron. Sötét volt és azt hittem sárban csúsztam el és bátran mertem tantorogni is a csúszós valamin amiről másnap kiderült, hogy mi is volt
2022. aug. 12. 22:08
 4/4 anonim válasza:
A férjemet felrakták a porolóra olyan részeg volt, és becsöngettek a szüleihez "kezitcsókolom meghoztuk a Pistit" , utána a nagyanyját lek...vázta, ezért felpofozta az anyja, etc etc.:)))
2022. aug. 22. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!