Ez nem velem történt, de az előttem szóló fingós sztoriról jutott eszembe...
Van az iskolában egy enyhén értelmi fogyatékos gyerek. Végzősként készültünk a szalagavató bálra és éppen a keringőről volt egy megbeszélés... Na ez a gyerek meg az ajtóhoz a legközelebb, a fal mellett állt. TanárÚr (aki éppen magyarázott) éppen mellette állt. A gyerek fingott egyet, de egy olyan jó hangosat, hogy még a szomszéd tanáriba is hallani lehetett... Erre TanárÚr csak ennyit mondott: "egészségedre!" Mondanom sem kell, hogy a többi gyerek aki ott volt (úgy 50 fő) mind elkezdett röhögni és a következő szünetben már az egész iskola erről beszélt! Elég ciki lehetett a számára... #D :D
Kb. 5 éves voltam mikor moziban megnéztük a Szilaj című filmet.Nagyon tetszett a dal ami benne volt és én is elkezdtem énekelni, persze jó hangosan ahogy azt kell.Kisült hogy nem igazán értettem a szöveget, mert azt énekeltem hogy:SOSE TÖRIK EL A SOSE TÖRIK EL A VAK LÓ!
Mondanom sem kell a fél moziterem rajtam röhögött.
Nekem is egy fingós sztoriról jutott eszembe.
Egyszer tesin összevontak minket a másik osztállyal. Négy sorba beállítottak minket és letérdeltünk a földre. A tornatanár csendre parancsolt mindenkit és elkezdte magyarázni a verseny feladatot és a szabályokat. Nagyba hallgattam, mit mond a tanár amikor hirtelen véletlen fingottam egy nagyon. Reménykedtem, benne, hogy senki sem hallotta. Erre az előttem ülő fiú hirtelen hátranézett és nevetve megszólalt: "Te fingottál?"...Én meg, gondoltam, mentem ami menthető, megszólaltam miközben egy vigyort erőltettem az arcomra: "Mi? Nem. Miért fingott valaki? Biztosan valaki a mögöttem lévők közül"..azzal a lendülettel hátrafordultam és elsápadt az arcom, mert nem volt mögöttem senki sem. Előrefordultam a srác meg elkezdett nevetni és pár perc múlva az egész sor ezen nevetett.
Hát ez eléggé megragadt bennem,de biztosan tudnék még néhány cikis sztorit mesélni.
Amúgy az előttem szólónak: A Szilaj az egyik kedvenc mesém..nagyon szép rajzfilm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!