Mi volt eddigi életed legégőbb, legcikibb sztorija?
Figyelt kérdés
Hát az úgy volt, hogy pár éve februárban temetésre kellett mennem. Távoli rokon volt, igazából nem is ismertem, életemben ha négyszer-ötször láttam. Igazából nyűg volt az egész, február volt, hideg volt...stb. Közben él külföldön egy barátnőm, aki operaénekesnek tanul, nagyon be volt kakkantva, mert aznap volt egy vizsgája egy nagyon híres felügyelőbizottság előtt. Az a lényeg, hogy a temetőkapuban még ránéztem a telefonomra, és ott állt a barátnőmtől egy üzenet, hogy SIKERÜLT!!! Én meg persze nagyon megörültem ennek, és teljesen megfeledkeztem arról, hogy én most tulajdonképpen egy temetésen vagyok. Nagy vígan odamentem a ravatalozóba és képes voltam odaállni a gyászoló család elé széles vigyorral az arcomon, hogy szívből gratulálok!
Olyan fejet vágtak... azóta is ég a pofámon a bőr, ha eszembe jut.
Fuu hát reggel volt a suliba indultam, persze el voltam késve annyira siettem elfelejtettem felvenni a nadrágomat boxerban szaladtam az iskolába persze nem tudtam hogy nincs rajtam nadrág, az iskola előtt voltam beszaladtam az osztályba és mindenki elkezdett röhögni , gyorsan benyultam a szekrénybe kivettem a tesit és felvettem 14/f most kedden volt :)
2016. márc. 11. 20:24
2/11 anonim válasza:
Igazából most, hogy visszagondolok rá csak röhögök. Olyan 12-13 éves lehettem amikor suliból hazafele a buszon ( iskolajárat ) rám jött a finghatnék. A busz úgyis televolt vihorászó és kiabáló gyerekekkel, úgyhogy nem fogtam vissza magam, adtam neki rendesen. A baj ott kezdődött amikor felfogtam, hogy ez biza nem fing volt. Ráadásul nyáron dög melegbe, rövidgatyában. Rohadt büdös lett pillanatokon belül, amikor megállt a busz a legközelebbi megállóban akkor a tömeges leszállást kihasználtam és lelopóztam a buszról, majd hívtam anyámat, hogy jönnie kéne értem. Közben egy bokor mögött lekaptam az gatyámat, elhajítottam a szaros boxert és vártam :D
2016. márc. 11. 20:29
3/11 anonim válasza:
Barátnőmmel beszélgettem telón (én F), én úgy köszöntem el tőle hogy "szia puszi", majd jött a postás átvettem a levelet és véletlenül neki is azt mondtad hogy "köszi puszi"
2016. márc. 11. 20:39
4/11 anonim válasza:
Még negyedikes voltam, kirándulni mentünk az osztállyal páran. Nagyon jó volt, csak a második nap behugyoztam az ágyba. Alvópartnerem is volt aki reggel természetesen érezte a szagot, de én mindent tagadtam. A gyerek visszahúzódó volt, tehát nem firtatta tovább, hogy mi történt. De mivel nem vallottam semmit egész héten a hugyos ágyba kényszerültünk aludni. Na gondolhatod, elég ciki volt.
2016. márc. 11. 20:59
5/11 anonim válasza:
Egy siket-néma Jehova Tanúja kongresszuson véletlenül a női wc-t használtam. Mikor beléptem még üres volt. Mikor végeztem, teljesen megtelt, és 20 sminkelő, öreg, siket és erősen vallásos nő előtt kellett kisietnem a helyiségből. A kegyelemdöfés az volt, mikor az ajtóhoz érve összeütköztem még egy öregasszonnyal aki éppen be akart volna jönni. Mondanom se kell, még abban a szünidőben elhagytam a kongresszust xd
2016. márc. 11. 21:00
6/11 anonim válasza:
8.os voltam , egy jól sikerült vasárnap este után hétfő reggel kómásan felhúztam az egyik lábamra a gumicsizmát, a másikra meg sportcipőt... bent a suliban jöttem rá, szépen néztem ki egész nap...
2016. márc. 11. 21:10
7/11 anonim válasza:
Kritikus természetű rokonaimat vendégségbe hívtam ebédre és míg én kimentem eléjük a kapuhoz, addig a macska befészkelte magát az asztal közepén lévő jó meleg, süteménnyel megpakolt tál közepére.Nem voltak elragadtatva a felszolgálástól...
2016. márc. 12. 19:42
8/11 anonim válasza:
Hat volt egy csomo. Az egyik amit nem felejtek: 17 eves voltam es a legjobb baratnommel este beultunk egy meno kavezoba. Telis tele volt jo pasikkal, szoval igyekeztunk tetszelegni..En ugyan nem cigizek, de akkoriban volt, hogy ra-ra gyujtottam..Az este is. A baratnom nem akart en meg mint aki meno fogtam magam es elovettem egy szalat..Hosszu hajam volt, amit altalaban -es az este is kibontva hordtam. Bevettem a cigit a szamba es kicsit lehajtottam a fejem, amikor meg akartam gyujtani. En hulye nem vettem eszre, hogy a gyujto um. "max" erossegre volt rakva (a baratnom gyujtoja volt)..hat nem langra lobbantottam a hajam!!! Na nem az egeszet, hanem a kb 30 cm hosszu frufru reszt illetve a szempillaim es a szemoldokom is banta. En elkezdtem csapkodni, a baratnom lefagyott. A helyseg sotet is volt belul, szoval feltunt a hirtelen tamadt vilagossag!! Szerencsere gyorsan eloltottam, egy csomo haj maradt a kezemben, korulottem pedig egett szag kezdett terjengeni. Egy pontba neztem, a baratnom akkor mar nevetett rajtam nagyba. Mondtam neki, hogy mennyunk mostmar..se jobbra, see balra nem neztem csak vartam, hogy kint talaljam magam. Mit mondhatnek..egtem mint a rongy..A homlokom piros volt, ereztem az egett szagot aztan is, es bele tellett mire regeneralodott a kulso megjelenesem..
2016. máj. 9. 01:08
9/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudj kedves utolsó, de nagyon jót nevettem a sztoridon. :) Fáj a hasam, köszi, jobbá tetted az estém :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!