Mi volt eddigi életed legégőbb, legcikibb sztorija?
Hát az úgy volt, hogy pár éve februárban temetésre kellett mennem. Távoli rokon volt, igazából nem is ismertem, életemben ha négyszer-ötször láttam. Igazából nyűg volt az egész, február volt, hideg volt...stb. Közben él külföldön egy barátnőm, aki operaénekesnek tanul, nagyon be volt kakkantva, mert aznap volt egy vizsgája egy nagyon híres felügyelőbizottság előtt. Az a lényeg, hogy a temetőkapuban még ránéztem a telefonomra, és ott állt a barátnőmtől egy üzenet, hogy SIKERÜLT!!! Én meg persze nagyon megörültem ennek, és teljesen megfeledkeztem arról, hogy én most tulajdonképpen egy temetésen vagyok. Nagy vígan odamentem a ravatalozóba és képes voltam odaállni a gyászoló család elé széles vigyorral az arcomon, hogy szívből gratulálok!
Olyan fejet vágtak... azóta is ég a pofámon a bőr, ha eszembe jut.
És a te történeted mi?
Afrikában voltam egy szórakozóhelyen. Amikor leparkoltam, a kocsi fényénél láttam, hogy a kocsi mellett egy mély, nyitott csatorna van. Ellenben néhány óra múlva elfelejtettem, hogy vigyáznom kell a beszállásnál, természetesen beleestem, s úgy derékig elmerültem. "Viszonylag" szerencsém volt, hogy állva maradtam. Nem akarom részletezni, mivel volt nagyjából tele.
A ruhámat -úgy ahogy volt- kidobtam, a kocsinak több belső mosás után is volt egy kis "illata".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!