Milyen fajta cigit ajánlotok hétvégi iszogatás mellé?
Figyelt kérdés
Én nem cigizek csak ha neki állok inni ezért a ti segítségeteket kérem nektek melyik cigi kombó vált be jobban iszogatás közbe èn eddig a touch Marlborot szívtam sörözés közbe az elég ütős volt hatása megvolt annyit tudok hogy vannak erősebb és gyengéb cigi fajták de ti mégis melyiket ajánlanátok ami úgy tényleg ultra kombó?2022. júl. 21. 23:54
11/20 A kérdező kommentje:
Az egy dolog hogy egészségtelen mind a kettő de hétvégén jól esik belazulni a fárasztó hét után meg kell ünnepelni hogy nincs munka pihenés és lazulás van ki kell engedni a fáradt gőzt 😃 engem olyankor semmi más nem érdekel én ajánlom mindenkinek a reggelig tartó bulit cigi és pia mellett
2022. júl. 22. 13:01
12/20 A kérdező kommentje:
Vettem egy Marlboro redet meg egy goldot mellé egy rekesz sört el leszek vele reggelig 😃😃😃 akik segítettek köszönöm bár nem jöttek értelmes tippek de megoldottam egymagam köszönöm a semmit
2022. júl. 22. 17:47
13/20 A kérdező kommentje:
#14 dik te csöndbe vagy átok fajzat azóta amióta leírtad 2 napon keresztül toltam ipari szinten
#15 igen gondoltam...de nem élek drogokkal és nem is akarok maradok inkább a sörnèl
2022. júl. 24. 11:49
14/20 anonim válasza:
Jónyomod apja, lehet átnézek este
15/20 A kérdező kommentje:
Minden hétvégén buli van nállam péntek szombat
szóval ma már hiába jönnél 😃
2022. júl. 24. 15:28
16/20 anonim válasza:
Jóvana, tán csak nemsoká átállsz a folyamatosra, nem?
17/20 A kérdező kommentje:
Ne magadból indulj ki azért 😃 már évek óta így tolom de nem is kívánom hétköznap mèg munka után sem sőt ha hétvégén se nyulnèk hozzá akkor se lenne semmi ez mind fejbe dől el csak tudod azért a hétvége az csak a lazulás napja meg kell adni a módját
2022. júl. 25. 10:20
18/20 anonim válasza:
Ökörködök veled csak, én most tologatom vissza hetire, annyira nem könnyű, de annyira nem is durva, mint gondolnám, szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!