Milyen fajta cigit ajánlotok hétvégi iszogatás mellé?
Figyelt kérdés
Én nem cigizek csak ha neki állok inni ezért a ti segítségeteket kérem nektek melyik cigi kombó vált be jobban iszogatás közbe èn eddig a touch Marlborot szívtam sörözés közbe az elég ütős volt hatása megvolt annyit tudok hogy vannak erősebb és gyengéb cigi fajták de ti mégis melyiket ajánlanátok ami úgy tényleg ultra kombó?2022. júl. 21. 23:54
2/20 A kérdező kommentje:
Na olyan opció nincs
2022. júl. 22. 00:00
3/20 anonim válasza:
Évek óta nem dohányoztam..De ha létezik még,akkor a Hunor szivarkát ajánlanám.Emlékeim szerint olyan igazi kapadohány.Már attól megzavarodik egy kicsit az ember ha csak magában,alkohol fogyasztása nélkül szívja.
5/20 anonim válasza:
Tekert cigit mentolos filterrel
7/20 anonim válasza:
Na vízipipa jó ötlet...rozé fröccs mellé valami kis gyumis,málnás dohányt.
10/20 anonim válasza:
Semmilyet, a dohányzás egészségtelen. Mellesleg az ivás is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!