Milyen fajta kutyat ajanlotok vakond, patkany, eger, nyest tavoltartasara?
A foxi nem vadássza le a csirkéket? Egyébként magára a feladatra nagyon jó.
Én pumit ajánlanék erre a feladatra.
Alapvetően a kártevőirtó fajták nem könnyű esetek, és hiába kerti, kell őket mozgatni és szellemileg is fárasztani, ha egy nyugodt kutyát akartok, aki mellett nyugodtan lehet vendégeket fogadni.
Foxi. De akkor a csirkéket tényleg rendesen be kell keríteni.
Megfelelő neveléssel és fárasztással!!!! kiváló családi kutyák.
Vicces, de a yorkit pont erre tenyésztették ki. Hogy lehet-e olyan kennelt találni, amelyik még életben tartja bennük ezt az ösztönt, azt nem tudom...
Jó még a foxi, tacskó, vizsla, jack russel, bullterrier, jagd terrier, manchester terrier, welsh terrier.
Gyakorlatilag szeritem bármelyik vadászkutya szivesen hajkurászik zsákmányállatra.
Menhelyről kellene egy nyugodt kutyát. Sokszor a kutya jelenléte is elég, hogy a kártevők száma ritkuljon. Valószínűleg ez a nyugodt kutya is teszi majd a dolgát, de esetleg érdemes macskát is tartani (több helyre be tud menni az egér után, ráadásul foglalkozást sem igényel).
Mindenképp mondjátok el a menhelyen az igényeiteket, elvárásaitokat és ajánlani fognak egy megfelelő kutyát.
Pumit vagy más hasonló terelőt ne, nekik hatalmas foglalkozás igényük van és a gazdájuk mellett akarnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!