Szeretnék egy kistestű kutyát. Milyen fajta illik hozzám?
yorksie terrier: gyorsan tanul, ember/kutyabarát,kistestű, alkalmazkodó, nem túl sok szőrápolás, kis mozgásigény, türelmes, hiperaktiv :D, boldog kutyus :)
spániel: a legjobb barát, nem nagy testű, alkalmazkodó, nincs szükség sok szőrápolásra vagy sok mozgásigényre, türelmes de nem tanul annyira gyorsan
nekem spánielem van életem legjobb döntése volt ha gondolod írj privit és mesélek róla :)
Hát ha tényleg ki tudod elégíteni a mozgásigényét, és az a két séta nem 10 perc, akkor havanese. A világ egyik legjobb kutyái, bár én elfogult vagyok.:) Mindig van kedvük egy kiadós sétához, kiránduláshoz, agilityhez, futáshoz... egyszerűen sosem fáradnak el, és minden megtesznek a kedvedért, nem utolsó sorban pedig hihetetnel gyorsan tanulnak. A szőrük nem hullik és nem allergizál, viszont napi szinten kell fésülni.
Lassan 3 éve van havanese-m egyébként, versenyszerűen agility-zünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!