Egy 78 literes akvariumba mennyi (db) es milyen (fajta) garnelakat tartsak? Mit ajanlotok? Van mellettuk meg 9 kissebb ponytlazac
Ha jól értem, kezdő volnál garnéla-ügyben...ezesetben mindenképpen red cherry/cseresznyegarnélákat ajánlanám (ha sikerrel jársz, utána lehet próbálkozni a többi, "cifrább" fajjal). Ebből, ha van növényed ahova a kicsik elbújjanak, 5-8-10 db bőven elég, ennyiben már tutira van nőstény, s ha a feltételek adottak, 2-3 hónap múlva több tucatnyian, akár 100-n is lesznek majd :)
A szűrővel érdemes kicsit vigyázni, be ne szippantsa a kicsiket s nagyokat, én egy ritka lyukacsos harisnyát húztam rá, ami nem befolyásolja az áramlást, de megállítja a szippantónál örvénybe kerülő kis idétleneket :)
Sem a cory-kkal sem a neonokkal nem lesz gond...nem mondom, hogy 1-1 apró/újszülöttet nem csippentenek el, de a populációdon nem fogod észrevenni a fogyást, ha egyáltalán lesz. Ha van növény, akkor az ifjú garnélák is el tudnak bújni, onnan arra meg a határ a csillagos ég :)
Jó szórakozást hozzájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!