Melyik a legszívósabb garnéla fajta, ami könnyen tartható, elég neki egy 110 literes akváriumba egy nagyobb belső szivacsos szűrő neki?
Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 14:15
1/1 anonim válasza:
Nem tudom melyik a legszívósabb, nekünk üveggarnélánk van, 60 literes akváriumban 6 db-bal kezdtük. Eheim 2008-as szűrő van hozzá. Pár neonhallal és dánióval vannak együtt. Sok a búvóhely (garnéláknak való cső, sűrű növényzet).
Szépen szaporodik. Nem tudjuk 9 hónap alatt mennyien lehetnek most, de 10-et áttettünk egy másik akváriumba is (szerintem 20-30-an lehetnek összesen), 2 pusztult el. Kétnaponta kapnak enni, nem vegyszerezzük a vizet - ez nem tudom jó-e vagy sem -.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!