Milyen fajta kutyakat ajanlotok nekem?
Sportos eletet elek ,sokat futok,biciklizek,setalok,turazok.
Naponta legalabb 1óràm lenne a kutyamra ,màsfél ora seta/bicikli/ futas mellett.
Kinti benti tartassal tartanam,tehat akk. menne ki es be amikor csak akar.
Bararommal tobb kutyat is szeretnenk,mert mind a ketten kutyakkal foglalkozunk es szeretnenk 2 nagytestut, (ne legyen ugyan az a fajta)
,amibol az egyik orzo-vedo kell ,hogy legyen,a masik teljesen mindegy.
Es szeretnenk kistestuket is,akik bar nem lennenek annyit
mozgatva,ugyan annyi szeretetet kapnanak,mint a nagytestuek.Fontos ,hogy rovid szoru legyen mind a nagytestu,mind a kicsi,kutyasuliba nem nagyon jarbank mert en is kikepzo vagyok,meg a baratom is.
Gondolatok:
Nagytestu:
Boxer
Angol szetter
Ir szetter
Dobermann
Afrikai oroszlankutya(Rodesiai Ridgebac)
Kistestu:
Mopsz
Francia bulldog
Boston terrier
Shih-tzu
Yorkie
Miért nem lennének annyit foglalkozva egy kistestű kutyával, mint a naggyal?
Elárulom, hogy a yorkshire terrier például ahhoz, hogy ne egy idegbeteg, agresszív kis terrorista legyen, legalább annyit kell mozgatni/képezni mint egy szettert, vagy boxert.
Nagyon remélem, hogy csak valami troll unatkozik még így iskolakezdés előtt, mert elég csúnya, ha ez egy valós dolog. Az lenne a minimum bármilyen szakmában, hogy az ember ismeri az alapanyagot, amivel dolgozik, tehát képes eldönteni, hogy neki magának mire van szüksége. Vagy bárki másnak, ugye, hiszen ez is a feladata, hogy tanácsot adjon a kevésbé hozzártőknek. Az autószerelődre is furcsán nézel, ha tőled kérdezi meg, hogy milyen autót vegyen. A patikus sem tőled kér tanácsot, ha begyullad a torka.
Szóval ha ez nem kamu kérdés, akkor kíváncsi lennék, hogy mi alapján tartjátok magatokat kutyakiképzőnek. Oké, hogy sok a kontár, de ennyire azért nem szoktak fogalmatlanok lenni.
Neked legfeljebb plüss való !
Troll vagy...
Kedves utolsó,szerintem pontosan ezért XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!